Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ο Μ. Μελάς σχολιάζει τη συνέντευξη Γερ. Λιβιτσάνου στον Prisma 91,6

Ο Μ. Μελάς σχολιάζει τη συνέντευξη Γερ. Λιβιτσάνου στον Prisma 91,6

0

makis-melas

Σκληρή απάντηση σε όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΟΛ Γεράσιμος Λιβιτσάνος στον Prisma 91,6 και τον Κώστα Καζαντζίδη, έδωσε ο Μάκης Μελάς μιλώντας στο απογευματινό μαγκαζίνο με τον Παναγιώτη Κουνιάκη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με τον τρόπο που χειρίστηκε την συνέντευξη ο Κώστας Καζατζίδης θέλησε να περάσει τον Γεράσιμο Λιβιτσάνο από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ και να τον ξαναφέρει στην επικαιρότητα, χαρακτηρίζοντας τον απόβλητο από το συνεταιριστικό κίνημα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο κόσμος γνωρίζει τι εστί Γεράσιμος Λιβιτσάνος, είναι πλέον στο περιθώριο με την διοίκηση να κάνει κάποιες προσπάθειες για να ανοίξει τον φάκελο του και να τον στείλει στο δικαστήριο, καθώς όπως εξήγησε ο ίδιος διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι κάποιοι τον θέλουν στο απόσπασμα και τον έχουν με το πιστόλι στον κρόταφο.

Οι δικαστές θα αποφασίσουν για τα πεπραγμένα της διοίκησης του, με τους ίδιους να ζητάνε να δικαιωθούν για τις τεράστιες ζημιές που προξένησε στο συνεταιρισμό.

Οι κομπίνες που έκανε με τα πλαστά ανυπόγραφα πρακτικά, καθώς με αλλοιωμένο αντίγραφο έκαναν έξωση στο Ionian Star με τον συνεταιρισμό να έχει ζημιωθεί 180.000 ευρώ, υπογράμμισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Μάκης Μελάς είπε ότι ο συνεργάτης του σταθμού μας πήρε από την χωματερή της Λευκάδας, από τα αζήτητα και τα σκουπίδια που ήταν χαμένος, κάτω από τις κομπίνες που είχε κάνει και τον πήρε να τον εξαγνίσει, να τον αρωματίσει, να τον βγάλει έξω κλαρινογαμπρό;

Ακούστε το απόσπασμα:

Προηγούμενο άρθροΗ Αμμόγλωσσα στο πέρασμα του χρόνου (αεροφωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΗ ομάδα του Πανλευκάδιου εκφράζει τη συμπαράστασή της στη Γαλλία