Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ο Νίκος Λιακόπουλος της Δόξας στην καλύτερη πεντάδα της πρώτης αγωνιστικής

Ο Νίκος Λιακόπουλος της Δόξας στην καλύτερη πεντάδα της πρώτης αγωνιστικής

0

Η πρώτη στροφή της Α2 ολοκληρώθηκε και το Basketworld μοιράζει τα… Όσκαρ της πρώτης αγωνιστικής!

MVP

Θα ήταν ιεροσυλία να μην πάρει σπίτι του το πρώτο αγαλματίδιο ο Κίκι Κλαρκ. Ο Αμερικανός του Περιστερίου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους αμυντικούς της νέας σεζόν, με τον ίδιο να πραγματοποιεί μια μαγική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ. Συνολικά ο Κλαρκ τελείωσε το παιχνίδι με 31 πόντους και 9(!) τρίποντα.

Καλύτερη πεντάδα:

1) Νίκος Λιακόπουλος
Ο πολύπειρος γκαρντ της Λευκάδας συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι και δείχνει πως θσ αποτελέσει τον απόλυτο ηγέτη της Δόξας. Κόντρα στον Απόλλωνα ο Λιακόπουλος τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, έχοντας 2 τρίποντα,
3 ασίστ και 9 κερδισμένα φάουλ.

2) Κίκι Κλαρκ
Ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής δεν θα μπορούσε να λείπει από την καλύτερη πεντάδα!

3)Νίκος Τσούτσος
Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν καθοριστικός στη μεγάλη νίκη του Εθνικού κόντρα στην Καστοριά, ώντας το… πολυβόλο που χρειαζόταν η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Ο 37χρονος τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, ενώ είχε 7/7 από τα 6,75.

4)Γιώργος Μπάκας
Ο 37χρονος φόργουορντ/σέντερ ήταν καταπληκτικός απέναντι στον Αρκαδικό, βοηθώντας τα μέγιστα στη νίκη του Αμερουσίου. Ο Μπάκας έχοντας επιστρέψει από τον τραυματισμό του, εκμεταλλεύτηκε τις ασίστ των συμπαικτών του, τελειώνοντας το παιχνίδι με 19 πόντους και 9/9 δίποντα.

5)Πέτρος Μελισσαράτος
Ο 24χρονος σέντερ κάτω υπό της οδηγίες του Κώστα Σορώτου φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τον εαυτό του, δείχνοντας με το καλημέρα τις δυνατότητες του. Απέναντι στον Δούκα ο «πύργος» των «Στρατηγών» τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 μπλοκ.

Προπονητής της αγωνιστικής: Κώστας Σορώτος
Ο Παπάγος πέρασε από το κλειστό του Δούκα, μετά από ένα παιχνίδι… θρίλερ, με τον πολύπειρο τεχνικό να βάζει για τα καλά το… χεράκι του στη νίκη των «στρατηγών», ενώ Φακοπουλίδης και Μελισσαράτος δείχνουν να είναι έτοιμη για μεγάλη σεζόν υπό τις οδηγίες του.

Key Factor: Χρήστος Ντακούλιας 
Ο έμπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου έκανε τα… πάντα στη νίκη της ομάδας του επί του Αρκαδικού, δικαιώνοντας τους Αμαρουσιώτες για την επιλογή τους να τον ντύσουν στα κίτρινα το καλοκαίρι. Ο Ντακούλιας τελείωσε το παιχνίδι με 10 πόντους, έχοντας 6 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Καλύτερος ηττημένος: Στέργιος Τσιαμπαλής
Ο άσσος του Ερμή Αγιάς ήταν συγκλονιστικός κόντρα στον Ηρακλή, όμως δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο ίδιος είχε βέβαια στατιστική για… όσκαρ, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, 6 τρίποντα και 3 κλεψίματα.

Προηγούμενο άρθροLefkas Trail Run 2017 (video)
Επόμενο άρθροLefkas Trail Run 2017: Λειτούργησε το ερειπωμένο εξωκλήσι της Παναγίας στους Σκάρους