Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ολοκλήρωση σεμιναρίου του Κέντρου Πρόληψης

Ολοκλήρωση σεμιναρίου του Κέντρου Πρόληψης

0

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, το βιωματικό σεμινάριο του Κέντρου Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τε τίτλο: «Ο εκπαιδευτικός του Σήμερα ονειρεύεται το σχολείο του Αύριο». Το σεμινάριο συντόνισε από το Κέντρο Πρόληψης, η κα Σοφία Ασπρογέρακα- Αργύρη, Κοινωνική Ανθρωπολόγος –M.Ed.

Στις  4 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι εκπαιδευτικοί με πυξίδα τις έννοιες και τις αρχές της Καταξιωτικής Διερεύνησης, συνδέθηκαν με τους ομότιμούς τους, αναγνώρισαν τα προσωπικά αποθέματα της δύναμής τους, αναπλαισίωσαν τις δυσκολίες τους μέσα από νέα ερεθίσματα και ονειρεύτηκαν το σχολείο που θα επιθυμούσαν όλοι να είναι μέρος του… εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, κοινότητα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους, τους 12 εκπαιδευτικούς από τα σχολεία: 1ο ΕΠΑΛ, εσπερινό ΕΠΑΛ, Ειδικό Σχολείο, Γυμνάσιο Μεγανησίου, Γυμνάσιο Καρυάς, Μουσικό Σχολείο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στους δ/ντες του 1ου ΕΠΑΛ κ. Στάμου και του εσπερινού ΕΠΑΛ κ. Χαλικιόπουλο, που και οι ίδιοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μαζί με τους συναδέλφους τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Π.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«ΔΙΑΥΛΟΣ»

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση στη Βόνιτσα για τη λειτουργία της καρδιάς
Επόμενο άρθροΤην έλλειψη ιατρικού προσωπικού στο Μεγανήσι καταγγέλλει ο Θανάσης Καββαδάς