Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Ζαφειρούδης από τον πάγκο της Δόξας

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Ζαφειρούδης από τον πάγκο της Δόξας

0
doxa-lefkadas6

doxa-lefkadas6

Διαβάστε πως η διοίκηση της Δόξας Λευκάδας ήρθε στην λύση της συνεργάσιας με τον Γιώργο Ζαφειρούδη, τον προπονητή που ανέβασε με την μία την ομάδα από την Β΄ Εθνική στην Α2 κατηγορία.

 

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης, ήρθε πέρυσι στην ομάδα(7/6/13 η ανακοίνωση συνεργασίας), με στόχο να την ανεβάσει κατευθείαν στην Α2, με ένα πολύ καλό ρόστερ για Β΄ Εθνική, όμως ο στόχος επιτεύχθη(21 νίκες – 5 ήττες), όσα “αγκάθια” και αν είχε ο δρόμος και ήταν άγνωστος για τα “βαρυα” ονόμα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, παρέλασαν για την ομάδα ουκ ολίγα ονόματα, όμως αυτός βάδισε στο δικό του δρόμο, σε αυτά που είχε στο μυαλό του και ήταν πολύ ευχάριστω για όλους ότι κρατήθηκε ο κορμός από το ρόστερ, συν ορισμένες προσθήκες πολύ καλές για την κατηγορία.

Στα φιλικά προετοιμασίας και στο κύπελλο(πρώτη ήττα μπροστά στο κοινό της από Παγκράτι), η Δόξα Λευκάδας, εκτός από το παιχνίδι του τουρνουά στην Πάτρα με το Λαύριο. Όμως αυτά είναι παιχνίδια που βγαίνουν συμπεράσματα, ενώ σε πολλά από αυτά έλειπαν πολλοί παίχτες.

Η Δόξα ξεκίνησε το πρωτάθλημα, σαν ένα από τα φαβορί, με μεγάλο ρόστερ γεμάτο και από ονόμα και ρολίστες και με παίχτες σε όλες τις θέσεις, έτοιμους να μπουν στα βαθιά, όταν τους το ζητήσει ο προπονητής, όμως μόλις πέρναγε η ομάδα την γέφυρα…..έπινε θάλασσα. Ε, αυτό, ήταν ο βασικός λόγος του διαζυγίου.

Η ήττα από τον Αρκαδικό ήταν κάτι που είχε να γευτεί η Λευκάδα από πέρυσι, ενώ η νίκη όπως ήρθε με τον Ηρακλή, δεν άρεσαν και από εκεί άρχισαν οι μουρμούρες και τα σενάρια.

1ο Σενάριο…Αν δεν κερδίσει το Παγκράτι, αποτελεί παρελθόν. Τελικά, η νίκη έφερε τα χαμόγελα στο νησιώτικο στρατόπεδο.

Έρχεται η βαρυά ήττα στο Ψυχικό και πάμε στο 2o σενάριο που έλεγε, πως αν γκελάρει η ομάδα σε ένα από τα δύο εντός, ήταν σίγουρο πως ο coach, θα χαιρέταγε.

΄Οπως καταλαβαίνετε, το διαζύγιο ήταν θέμα χρόνου και σίγουρα στην πρώτη γκέλα θα είχε “υπογραφεί” και η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τι έγινε;;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο lefkadasportsnews.gr

Προηγούμενο άρθροΠαραίτηση “Βόμβα” του αντιδημάρχου Γιώργου Κούρτη
Επόμενο άρθροΤα ζώδια από την Ζαΐρα