Αρχική Top Stories Πετώντας ή περπατώντας ο παράδεισος έχει όνομα: Λευκάδα!

Πετώντας ή περπατώντας ο παράδεισος έχει όνομα: Λευκάδα!

0

Μια υπέροχη ταινία από λάτρεις του paragliding γυρίστηκε πριν δυο χρόνια στη Λευκάδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να αποδείξει το αυτονόητο, ότι ο παράδεισος δεν έχει εποχή και έχει μόνο ένα όνομα: Λευκάδα.

Το εκπληκτικό πραγματικά βίντεο συνδυάζει υπέροχες εναέριες λήψεις, καθώς οι πρωταγωνιστές της πετούν με “παραπέντε”, αλλά και μαγευτικές σκηνές της πανέμορφης χειμωνιάτικης φύσης στα ορεινά και στα άγρια δυτικά παράλια, την ηρεμία που αποπνέει η αμφιθεατρική Εξάνθεια, το απέραντο Κάθισμα όπως λίγοι έχουν το προνόμιο να το βλέπουν, άδειο και ασυναγώνιστα όμορφο.

Από την αδρεναλίνη που “χτυπά κόκκινο” στον αέρα καθώς αφήνεσαι να σε οδηγεί ο άνεμος στο ακρωτήριο του Λευκάτα, ξαφνικά βουλιάζεις στην απόλυτη ηρεμία της λιμνοθάλασσας, αναπολείς στους ανεμόμυλους της Γύρας, ταξιδεύεις με τον ήχο και τον αφρό των κυμάτων στις παραλίες του Καλαμιτσίου, και απολαμβάνεις τη χειμωνιάτικη θαλπωρή της Εξάνθειας. Κι από κει πάλι πετάς στο άπειρο της δυτικής ακτής μέχρι να σε αγκαλιάσει η απεραντοσύνη στο Κάθισμα, το θρόισμα των ελαιώνων και οι εκτάσεις στο οροπέδιο. Για να καταλήξεις να γίνεσαι ένα με το ηλιοβασίλεμα στο Αβάλι.

Πηγή: golefkas.gr

Προηγούμενο άρθροΤόμας Γουλφ
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η διαδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ Δήμου Μεγανησίου και Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεγανησίου