Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Πιστοποιημένες οι διαδρομές για τον 8ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Πιστοποιημένες οι διαδρομές για τον 8ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

0

Ενημερώνουμε τους φίλους δρομείς που δεν γνωρίζουν και μας ρωτούν, πως και οι τρεις διαδρομές τους Πράσινου Ημιμαραθωνίου είναι πιστοποιημένες και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της AIMS προκειμένου η διαδρομή να χαίρει απόλυτης ακρίβειας μέχρι του τελευταίου μέτρου που θα διανύσει ο κάθε δρομέας. Έτσι λοιπόν σε μία διαδρομή που διανύει την 8η έκδοσή της, οι δρομείς των 5, 10 και 21 χλμ θα μπορούν να καταγράψουν τον χρόνο τους.

Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να αναφέρουμε πως εν αντιθέσει άλλων πιστοποιημένων διαδρομών, ο πράσινος ημιμαραθώνιος δρόμος πληρεί όλες τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και καταγραφής πιθανόν ρεκόρ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της AIMS – IAAF. Με αυτούς τους δείκτες, δίκαια λοιπόν θεωρείται ο πιο αξιόπιστος ίσως ημιμαραθώνιος προκειμένου ο κάθε αθλητής να βιώσει σε ιδανικές συνθήκες διαδρομής έναν καλό προσωπικό χρόνο σε μία πανέμορφη διαδρομή. Όλα τα ανωτέρω γιατί: η υψομετρική διαφορά είναι μηδέν, είναι κυκλική διαδρομή, οποιοδήποτε ρεκόρ καταγράφεται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Συνέπεια όλων αυτών ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος να αποτελεί κα αγώνα πρόκρισης (και οι τρεις διαδρομές) για διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα που θέτει ο ΣΕΓΑΣ (εμπεριέχεται στο αγωνιστικό του καλεντάρι).

Μην χάσετε λοιπόν το ραντεβού με την καλύτερη δρομική διαδρομή, ντυμένη με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και της θάλασσας προκειμένου το σώμα να τρέχει σε ρυθμούς που η ψυχή και το πνεύμα τα άγουν…

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Αγίου Νικολάου Ιράς Λευκάδος
Επόμενο άρθροΕΛΜΕ Λευκάδας: Ψήφισμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό