Αρχική Top Stories Πρόεδρος ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Δεν κάναμε καμία συζήτηση για συγχώνευση τμημάτων στο...

Πρόεδρος ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Δεν κάναμε καμία συζήτηση για συγχώνευση τμημάτων στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

0

«Έχει ανοίξει ένας διάλογος με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ο οποίος αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην προώθηση του ενιαίου χώρου της ανώτατης εκπαίδευσης και έρευνας στην Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων»,  ανέφερε με δηλώσεις του στον Prisma 91,6 ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ιωάννης Δραγώνας.

«Σαν ίδρυμα εμείς θέλουμε ένα ίδρυμα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της παιδείας, οικονομίας, κοινωνίας και περιφέρειας, αυτή είναι η θέση μας και με αυτή την θέση εμείς συζητάμε και με το Υπουργείο Παιδείας, αλλά και με τους συναδέλφους στο ίδρυμα.

Ο κύριος Δραγώνας δεν είχε να αναφέρει κάτι για δομές, απλά επιβεβαίωσε την συνάντηση με τον Υπουργό κ. Γιαβρόγλου σε ένα εξαιρετικό όπως είπε κλίμα, με θέμα την διαμόρφωση ενιαίου χώρου, της έρευνας και της εκπαίδευσης στα Ιόνια Νησιά και αυτή η συνάντηση σηματοδότησε δημόσια την έναρξη των συζητήσεων μεταξύ των δυο ιδρυμάτων, για μια τελική προοπτική της συνένωσης των δυο αυτών ιδρυμάτων.

Στο ερώτημα αν υπάρχει ζήτημα για το τμήμα στην Λευκάδα, ο κύριος Δραγώνας δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, καθώς η συζήτηση δεν είχε να κάνει με καμία συγχώνευση τμημάτων, καθώς υπήρξε η συνομιλία για την διαμόρφωση του ενιαίου χώρου της ανώτατης εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Πηγή: Lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΣτον 2ο Ημιμαραθώνιο Μεσολογγίου ο Φίλανδρος
Επόμενο άρθροΔόξα Λευκάδας VS ΑΟ Αμύντας