Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου

0
dioikitirio-lefkadas

dioikitirio-lefkadas

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το Ν.4070/12

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

KΑΛΕΙ

κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει νέα άδεια Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι την 31-03-2017`. Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος άδειας ( ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.

Οι έδρες Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων, που υφίστανται σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σύμφωνα και με την παράγραφο 3 του άρθρου 83 του Ν.4070/12 (ΦΕΚ82Α΄) και την με αριθμό 110-7/2012 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, είναι οι εξής:

Α. Μία Διοικητική έδρα για καθένα από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους: Απολλωνίων, Ελλομένου Καρυάς, Λευκάδας, Σφακιωτών.

B. Μία ενιαία Διοικητική έδρα για τον Δήμο Μεγανησίου

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΔΡΩΝ ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  :  6

Το εάν θα εκδοθούν άδειες κυκλοφορίας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων, το είδος αυτών, ο μέγιστος αριθμός άδειών, και ο επιμερισμός αυτών ανά έδρα, θα καθορισθεί με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας  σύμφωνα με το άρθρο 85 του Ν.4070/1

Διαβάστε περισσότερα για τις προϋποθέσεις στην πρόσκληση της ΠΕ Λευκάδας [εδώ].

Προηγούμενο άρθροΕισήγηση επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους απόφοιτους του Τμ. Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας
Επόμενο άρθροΕκλογές και κοπή πίτας του Συλλόγου Αλεξανδριτών Αττικής