Αρχική Top Stories Πρωτάθλημα Μπάσκετ Παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ: Ο τίτλος στην Δόξα

Πρωτάθλημα Μπάσκετ Παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ: Ο τίτλος στην Δόξα

0

_HAL4720

Στον τελικό του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ, η Δόξα, πιστοποιώντας την ανωτερότητά της σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, κατέκτησε το φετινό τίτλο κερδίζοντας την Νικόπολη Πρέβεζας με 60-41. Η Δόξα, ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού, για 40 αγωνιστικά λεπτά, ξέφυγε και με διαφορά 15 πόντων (στο ημίχρονο 39-24) και παρά τα προβλήματα με τα φάουλ μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο με σωστή διαχείριση όλων των σε βάρος της καταστάσεων να κερδίσει τον τίτλο. Η ομάδα της Πρέβεζας, προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να γυρίσει το παιχνίδι αλλά οι αθλητές της Δόξας, τηρώντας πιστά το πλάνο του προπονητή τους Δημήτρη Κόγκα, έφτασαν στην νίκη. Η Δόξα, τερμάτισε αήττητη το φετινό πρωτάθλημα, παίζοντας με αντιπάλους όλους τους πρώτους των ομίλων του πρωταθλήματος. Στα συν του τελικού, η παρουσία πολλών φιλάθλων κι από τις δυο ομάδες, όμως το σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους Λευκαδίτες να πανηγυρίζουν τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της Παιδικής ομάδας.

Δεκάλεπτα:Α:16-20 Β:8-19 Γ:15-09 Δ: 10-12
Νικόπολη Πρέβεζας(Πολίτης): Σουλιώτης Α.5, Παπαχρήστος, Φίφης, Σίσκας 12(1), Δώνος 3, Μπέλλος 5, Τρομπούκης, Βαβέτσης 4(1), Αυδίκος, Αθανασίου, Μπακάλης 20, Παυλίδης
Δόξα Λευκάδας(Κόγκας): Σολδάτος Π. 17(1), Θερμός, Αθανίτης, Αθανίτης, Κοντοπρίας, Ζαβιτσάνος 5(1), Kτενάςς, Λάμπρης 6, Σολδάτος Γ. 19(1), Ζακυνθινός, Βαγενάς, Λάζαρης, Κονιδάρης 13(1)

Προηγούμενο άρθροΠασχαλινό παζάρι στο 2ο Νηπιαγωγείο Νυδριού (Περιγιάλι)
Επόμενο άρθροEqual Society: Δείτε τις θέσεις εργασίας αυτή την εβδομάδα στη Λευκάδα