Αρχική Top Stories Πρωταθλητές των παιδικών πρωταθλημάτων Ε.Σ.Κ.Α.Β.Δ.Ε η Δόξα & η Νίκη Λευκάδος

Πρωταθλητές των παιδικών πρωταθλημάτων Ε.Σ.Κ.Α.Β.Δ.Ε η Δόξα & η Νίκη Λευκάδος

0

c247dc0051f149d0018688501294e8e5_M

Μετά την άνοδο της γυναικείας ομάδας της Νίκης Λευκάδας στην Α1 κατηγορία, ήρθε η σειρά της ομάδας κορασίδων της Νίκης αλλά και της παιδικής ομάδας αγοριών της Δόξας Λευκάδας να στεφθούν πρωταθλητές των παιδικών πρωταθλημάτων της Ε.Σ.Κ.Α.Β.Δ.Ε στους μεγάλους τελικούς που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28/3.

Η Νίκη αγωνίστηκε στο γήπεδο της Βόνιτσας με αντίπαλο τον Πήγασο Αγρινίου, ενώ η Δόξα αγωνίστηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας με αντίπαλο τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Τα αγόρια του Κόγκα Δημήτρη μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά τον αγώνα αφού βρέθηκαν να χάνουν στην αρχή 0-5 αλλά στη συνέχεια βρήκαν την επαφή με το σκορ, βελτιώθηκαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και πλησίασαν στο σκορ. Ένας δυνατός αγώνας με σκληρά μαρκαρίσματα που πήγαινε πόντο- πόντο στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο(20-19, 25-26, 33-32). Στο 4ο δεκάλεπτο οι παίχτες της Δόξας πήραν τα ηνία του αγώνα με το Κλειστό να γεμίζει φωνές υπέρ της Δόξας. Οι παίχτες του ΑΓΣΙ δε μπόρεσαν να αντιδράσουν με το βαθμολογικό πίνακα να δείχνει 63-51 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, με την ομάδα του Κόγκα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ για την περίοδο 2014-2015. Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα.

Για τις κορασίδες της Νίκης ήταν παράσταση για ένα ρόλο αφού συνέτριψαν τον Πήγασο Αγρινίου 87-36. Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου με τις κορασίδες να πανηγυρίζουν την μεγάλη τους επιτυχία.

Τα δεκάλεπτα του Αγώνα της Δόξας : 13-17, 33-32, 46-44, 63-51

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ε (ΚΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ): ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΚΕΛΑΡΙΟΥ , ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΑΡΑΒΑΝΗΣ, ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΒΑΓΕΝΑΣ, ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ, ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ, ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗΣ, ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ.

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΜΠΕΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ):ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΝΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΚΑΝΝΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΣΠΟΤΙΚΗΣ, ΒΑΣΣΗΣ, ΛΑΔΙΑΣ, ΚΑΡΡΑΣ, ΤΣΙΓΚΑΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ.

doxa-paidiko

57 60 62

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο prevezatoday.gr από όπου και αντλήθηκε μέρος του ρεπορτάζ.

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση του Επιμελητηρίου σε επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΟι άθλοι του Ηρακλή από το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας