Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Οι πρωτιές της Β΄Φάσης των Σχολικών Αγώνων που έγιναν στην Λευκάδα

Οι πρωτιές της Β΄Φάσης των Σχολικών Αγώνων που έγιναν στην Λευκάδα

0

IMG_0471

Ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου στην Λευκάδα η Β Φάση Πετοσφαίρισης–Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων σχ. έτους 2015-16 σε επίπεδο Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες μαθητών και μαθητριών από την Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο που συμμετείχαν, μας προσέφεραν ένα ωραίο θέαμα και επέδειξαν υψηλό αγωνιστικό ήθος στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι»

Πρωταθλήτριες ομάδες στην Πετοσφαίριση, Kαλαθοσφαίριση και Ποδόσφαιρο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αναδείχθηκαν οι εξής:

  • Καλαθοσφαίριση μαθητών-1ο ΓΕΛ Λευκάδας
  • Καλαθοσφαίριση μαθητριών-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας
  • Πετοσφαίριση μαθητών-2ο ΓΕΛ Λευκάδας
  • Πετοσφαίριση μαθητριών-1ο ΓΕΛ Ζακύνθου
  • Ποδόσφαιρο μαθητών- 2ο ΓΕΛ Ζακύνθου

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Λευκάδας συγχαίρει όλες τις ομάδες που πήραν μέρος αλλά και τις πρωταθλήτριες ομάδες Καλαθοσφαίρισης μαθητών του 1ου ΓΕΛ Λευκάδας και Πετοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕΛ Λευκάδας που κατάφεραν να συμπεριληφθούν  στον πίνακα των 16 καλύτερων σχολικών ομάδων της χώρας μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας για την χορηγία διαφημιστικών εντύπων, το Δήμο Λευκάδας  για  την μουσική επένδυση και το κλειστό γυμναστήριο, την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης για τα αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα, τον κ. Ξενοφώντα Μικρώνη για την φωτογραφική κάλυψη και τον κ. Θωμά Κρητικό για τις αφίσες -προσκλήσεις των αγώνων.

                                                              

Ο Πρόεδρος

της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ   K.   ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση του Υπ. Οικονομίας στον Θ. Καββαδά σχετικά με την παράταση κονδυλίων ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθρο“Απολυμένη” με την Κατερίνα Διδασκάλου στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Λευκάδας