Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Πρώτος αγώνας της Νίκης για το 2018 με τον Παναθλητικό στην Θεσσαλονίκη

Πρώτος αγώνας της Νίκης για το 2018 με τον Παναθλητικό στην Θεσσαλονίκη

0

Τον Παναθλητικό στην Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει η Νίκη Λευκάδας την ερχόμενη Κυριακή 7/1 και ώρα 14:00, στον πρώτο της αγώνα για το 2018.

Η ομάδα μας θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο έτος, απέναντι στο μαχητικό σύνολο της Ελένης Καφαντάρη. Ο Παναθλητικός βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η δική μας ομάδα μας με νίκη πλησιάζει την πρώτη τετράδα και επιθυμεί να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις σε εκτός έδρας παιχνίδι.

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο προπονητής μας κ. Νίκος Δουβίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση στο επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης: «Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση μας περιμένει την Κυριακή σε μία δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι ο Παναθλητικός θέλει το παιχνίδι έτσι ώστε να προσπαθήσει να ρεφάρει κάποιες ήττες που έκανε μέσα στην έδρα του. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί και για την Σταυρίδου που είναι μία χαρισματική σκόρερ και σίγουρα προσθέτει ποιότητα στην ομάδα.

Όσον αφορά εμάς, η επιστροφή της Ντάναμ μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, όμως για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι για τη νίκη. Πρέπει οπωσδήποτε να είμαστε πιο εύστοχοι από την περιφέρεια, γιατί τα ποσοστά μας στους τελευταίους αγώνες και ειδικά στο ματς με τον Πρωτέα ήταν πολύ χαμηλά. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλες και όλους» 

LIVE-SCORING ΣΤΟ NIKILEFKADASWBC.GR

Η ομάδα μας καλεί τους Λευκαδίτες της συμπρωτεύουσας να μας υποστηρίξουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Επταπυργίου, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή γραπτή περιγραφή την εξέλιξη του αγώνα (live-scoring) μέσα από το nikilefkadaswbc.gr.

(Πηγή photo: από το Facebook του Παναθλητικού)

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Κατωπόδης (Πορπόλιας)
Επόμενο άρθροΡεσιτάλ Μαρίμπας της Άννας Καταγή