Αρχική Ειδήσεις Συμμετοχή της ΠΙΝ στην έκθεση WTM του Λονδίνου 7-9/11/2016

Συμμετοχή της ΠΙΝ στην έκθεση WTM του Λονδίνου 7-9/11/2016

0

pin-logo-ionian-sea

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συμμετάσχει και φέτος στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου, με δικό της αυτόνομο περίπτερο.

Σχετικά με την έκθεση αυτή αλλά και με την Philoxenia που θα ακολουθήσει, έχουν σταλθεί από τη Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΙΝ, αφενός από 21/7/2016 επιστολή με συνημμένες τις εκθέσεις που πηγαίνει ο ΕΟΤ το δεύτερο εξάμηνο του 2016, σε όλους τους φορείς της ΠΙΝ και έχουν ζητηθεί οι απόψεις των και αφετέρου επίσης έχει σταλεί από 19/10/2016 σχετική επιστολή με τη διεύθυνση της έκθεσης και του περιπτέρου για τυχόν ενδιαφέρον αποστολής υλικού.

Στην έκθεση αυτή θα παραβρεθούν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κος Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής κος Σπύρος Γαλιατσάτος,  η Διευθύντρια Τουρισμού της ΠΙΝ κα Μαγδαληνή Λούβρου και πάρα πολλοί άλλοι από φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο της ΠΙΝ.

Έχουν προγραμματιστεί σημαντικές συναντήσεις με Tour Operators, στελέχη του ΕΟΤ Λονδίνου και άλλων σημαντικών παραγόντων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ  ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Προηγούμενο άρθροΕπιμελητήριο: Κλείνουν τα τμήματα 2016 για τα σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας
Επόμενο άρθροΣυνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016