Αρχική Ειδήσεις Συνεχίζεται η προβολή των Ιονίων Νήσων στην Ιταλία

Συνεχίζεται η προβολή των Ιονίων Νήσων στην Ιταλία

0

pin-logo-ionian-sea

Διαδοχικές εκπομπές για Κεφαλονιά- Ιθάκη & Ζάκυνθο από τη RAI1.

Η, υψηλής τηλεθέασης, εκπομπή “LineaBlue” του κρατικού ιταλικού καναλιού RAI1 φιλοξένησε αφιερώματα για την Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο, που προβλήθηκαν στις 10/9 και 17/9/2016.

Την εκπομπή παρακολουθούν απευθείας περισσότεροι από 3εκ. θεατές ενώ έχει και υψηλή τηλεθέαση μέσω διαδικτύου.

“Φιλοξενήσαμε  το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής LineaBlue στα Ιόνια Νησιά με στόχο την προβολή στην Ιταλική τουριστική αγορά και μέσω αυτής την ώθηση για αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την γειτονική χώρα στα νησιά μας” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος τόνισε ότι το αποτέλεσμα δικαίωσε τον κόπο και την προσπάθεια όλων όσοι συμμετείχαν στην οργάνωση της φιλοξενίας της δημοσιογραφικής αποστολής.

Ο κ. Γαλιατσάτος επίσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα στην τουριστική οικονομία των Ιονίων Νήσων για το 2016.

“Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την επιλογή και τις στοχευμένες δράσεις που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε. Οι δηλώσεις μας, ήδη από την αρχή του έτους, ήταν για μια εντυπωσιακή αύξηση του τουριστικού ρεύματος στα νησιά μας. Ήδη η καλοκαιρινή σαιζόν έκλεισε με εντυπωσιακά ποσοστά ανόδου και συνεχίζουμε να έχουμε άνοδο το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Εμείς θα συνεχίσουμε την υλοποίηση της στρατηγικής επιλογής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε νέους τρόπους προβολής του τουριστικού προϊόντος μας, με στροφή στο διαδίκτυο, στις φιλοξενίες δημοσιογραφικών αποστολών από μεγάλης τηλεθέασης και επισκεψιμότητας ΜΜΕ του εξωτερικού, στο άνοιγμα των Ιονίων Νήσων σε νέες αγορές με παράλληλη ενίσχυση των προνομιακών αγορών, στρατηγική που απέδωσε καρπούς”.

Οι σύνδεσμοι (links) για τις δύο εκπομπές που προβλήθηκαν είναι:

  1. http://www.raiplay.it/video/2016/09/LineaBlu—Isole-Ionie-del-17092016-9e0ebd97-d8f9-4b8a-a54e-c21ab138a4e6.html
  2. http://www.raiplay.it/video/2016/09/LineaBlu—Isole-Ionie-del-10092016-81da1ebd-370f-4752-a698-5e10dcf76c80.html
Προηγούμενο άρθροΤηλυκράτης VS Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου
Επόμενο άρθροEqual Society: Θέσεις εργασίας στην Λευκάδα