Αρχική Ειδήσεις Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στην Λευκάδα

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στην Λευκάδα

0
lefkada-arrest

lefkada-arrest

Συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 26 και 27 ετών.

 

Ελληνική Αστυνομία

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση
Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Κέρκυρα, 13 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων στην Λευκάδα

Συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 26 και 27 ετών

Οι συντονισμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας είχαν σαν αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί περιστατικό ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Λευκάδα.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν την Πέμπτη (07.05.2015) το απόγευμα στην Λευκάδα, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 27ετών, για ληστεία.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και από την αστυνομική έρευνα σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη εγκληματολογική ανάλυση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες περιστατικού ληστείας σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (06.05.2015), όπου αφού παραβίασαν παράθυρο της οικίας τους, με την απειλή μαχαιριού τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας , οι δύο ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής της ίδιας οικίας, την Δευτέρα (06.04.2015), κατά την οποία είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ.

Σε βάρος των δύο ημεδαπών που συνελήφθησαν σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κλοπή και ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του Συλλόγου Επαγγελματιών Νικιάνας