Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Συνέντευξη του προπονητή του Τηλυκράτη Άγγελου Μπέκα στον Prisma 95,1

Συνέντευξη του προπονητή του Τηλυκράτη Άγγελου Μπέκα στον Prisma 95,1

0

bekas-aggelos

Η φιλοσοφία του Τηλυκράτη σου δίνει την δυνατότητα και την αίγλη να σκέφτεσαι και να πράττεις διαφορετικά.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 95,1 καλεσμένος ήταν ο κ. Άγγελος Μπέκας. Ο κ. Μπέκας μίλησε για τη νέα πρόκληση ως νέου προπονητή του Τηλυκράτη Λευκάδος για την νέα αγωνιστική χρονιά 2015-2016 αλλά και για την Α.Ε. Πρέβεζας.

Ο κ. Μπέκας είπε τα εξής: «Ευχαριστώ το συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδος που με εμπιστεύτηκε να αναλάβω την ομάδα. Όπως είπες και πριν πρoχωρήσει με προγραμματισμό, με ένα σχεδιασμό που είχαμε και που είχε το Δ.Σ. και συμφωνώ και εγώ μαζί τους ότι πρέπει να μείνει ο περσινός κορμός της ομάδας αλλά και το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών. Νομίζω ότι προχωράνε όπως τα έχουμε πει και τα έχουμε συμφωνήσει, να ανενεώσουν δηλαδή πρώτα τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στην περσινή σεζόν και μετά να δούμε τι αδυναμίες έχει η ομάδα και έτσι να πράξουμε με τις αδυναμίες που έχει και να βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να πλαισιώσουν τα είδη υπάρχων παιδιά της ομάδος».

Στην συνέχεια της συνέντευξης ο κ. Μπέκας μίλησε για το Δ.Σ. της ομάδας και ανέφερε τα εξής: «Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη Λευκάδος δεν απαρτίζεται μόνο από τον πρόεδρο, είναι ένα Δ.Σ. το οποίο είναι ενωμένο, ότι γίνεται γίνεται με δημοκρατικές διαδικασίες και αποφασίζουν όλοι μαζί και νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το στίγμα της ομάδος και είναι πρωτοπόρος σε αυτό το πλαίσιο, σε αυτήν την λογική που κινούνται».

Ο κ. Μπέκας μίλησε και για την Α.Ε. Πρέβεζας και είπε τα εξής: «Την Α.Ε. Πρέβεζας  δεν την αλλάζω!! Και είναι άλλος ο στόχος της Ένωσης,  άλλος ο στόχος του Τηλυκράτη. Δεν το κρύβω ότι ενδιαφέρομαι για την Ένωση γιατί ακολουθεί για μένα  από πίσω όλη η ακαδημία. Φέτος θα ανέβουν τρία- τέσσερα παιδιά από την ακαδημία και η Α.Ε. Πρέβεζας πήρε έναν αξιόλογο και έμπειρο  προπονητή τον Κώστα Αμάραντο  που και αυτός θα ακολουθήσει νομίζω το πλάνο που είχαμε θέσει».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ.  Άγγελου Μπέκα:

Προηγούμενο άρθροΗμιτελική φάση προπαιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Π-Λ στο γήπεδο Σφακιωτών
Επόμενο άρθροΜαλλιά: Το παιχνίδι της συμφιλίωσης