Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Σύσκεψη για το έργο του Διαύλου Λευκάδας και επίσκεψη στο εργοτάξιο

Σύσκεψη για το έργο του Διαύλου Λευκάδας και επίσκεψη στο εργοτάξιο

IMG_3299

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                      Λευκάδα 23-12-2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                                                                Αρ. Πρωτ.:ΔΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

——–

Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο

Ταχ. Κώδικας : 31 100

FAX : 26453-60705

Τηλέφωνο : 26453-60700

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Το Σάββατο 20 Δεκέμβρη ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θεόδωρος Χαλικιάς μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα  της ΠΙΝ Παναγή Ζησιμάτο, είχαν σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας με κλιμάκιο της <<ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ  >> και υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών  της Π.Ε.Λ. με θέμα το έργο : <<Διαπλάτυνση Διαύλου Λευκάδας>>.

Κατόπιν και με την συμμετοχή του Δημάρχου Λευκάδας Κου Δρακονταειδή  επισκέφθηκαν το εργοτάξιο και ενημερώθηκαν και από κοντά για την πορεία των έργων, το χρονοδιάγραμμα, τα προβλήματα που υπάρχουν και δρομολογήθηκαν ενέργειες για την ομαλή πορεία και εκτέλεση του έργου.

Ο κύριος Γαλιατσάτος έδωσε την διαβεβαίωση ότι θα παρακολουθεί από κοντά και θα είναι στην διάθεση των αναδόχων του έργου καθώς και της ΠΕ Λευκάδας για την έγκαιρη επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιασθούν, καθώς ένα τόσο μεγάλο έργο προϋπολογισμού 22,3 εκατ. ευρώ ( το μεγαλύτερο που εκτελείται αυτή την στιγμή στην  Π.Ι.Ν), πρέπει να τελειώσει στην ώρα του χωρίς  προβλήματα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

      ΧΑΛΙΚΙΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ