Αρχική Top Stories Σύσκεψη στην Πρέβεζα για τα προβλήματα της ύδρευσης, πρωτίστως της Λευκάδας

Σύσκεψη στην Πρέβεζα για τα προβλήματα της ύδρευσης, πρωτίστως της Λευκάδας

0

pigasos_logo

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκάδας με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Κων/νο Δρακονταειδή επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της Πρέβεζας, Χρ. Μπαΐλη, στο Δημαρχείο της πόλης, προκειμένου να συζητήσουν και να συναποφασίσουν μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην ύδρευση που εμφανίζονται με ιδιαίτερη ένταση το τελευταίο διάστημα, πρωτίστως στη Λευκάδα.

Κεντρικό θέμα που τέθηκε στη σύσκεψη ήταν το πρόβλημα που έχει διαπιστωθεί το τελευταίο διάστημα της λιγότερης εισροής νερού στη Λευκάδα από τις πηγές του Αγίου Γεωργίου. Συμφωνήθηκαν μέτρα αντιμετώπισής του και αποκατάστασης της συνολικής ποσότητας που δέχεται η Λευκάδα.

Επίσης, σχεδιάστηκαν ενέργειες για την κατά το δυνατόν καλύτερη διαχείριση του νερού, με συστηματικούς ελέγχους στον υφιστάμενο αγωγό, ελαχιστοποίηση των όποιων απωλειών, αλλά και της σπατάλης, μέσω ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Πρέβεζας Π.  Σαραμπασίνας και Λευκάδας Κ. Σέρβος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης Πρέβεζας-Φιλιππιάδας Δ. Αυδίκος και ο  Δ. Λαμπρούσης, μέλος του Συνδέσμου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Νίκος Αναγνώστου, ο διευθυντής της  επιχείρησης Κ. Παπουτσής και  υπηρεσιακοί παράγοντες, ανάμεσά τους ο Δ/ντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Λευκάδας, Σπ. Αρέθας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας και Βουλευτή σε κοινωνικές δομές
Επόμενο άρθρο42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε Εξάνθεια και Καρυά