Αρχική Ειδήσεις Σωτήρης Σκιαδαρέσης: Το Επιμελητήριο μπορεί να κάνει τα Δημοτικά Ιχθυοτροφεία κερδοφόρα

Σωτήρης Σκιαδαρέσης: Το Επιμελητήριο μπορεί να κάνει τα Δημοτικά Ιχθυοτροφεία κερδοφόρα

0
sotiris-skiadaresis-fyladio

sotiris-skiadaresis-fyladio

Για την προσπάθεια του Επιμελητηρίου Λευκάδας να ζωντανέψει το κέντρο της πόλης μέσω των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Lefka» Χριστούγεννα, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και στον Παναγιώτη Κουνιάκη ο πρόεδρος Σωτήρης Σκιαδαρέσης.

Η Λευκάδα φοράει τα γιορτινά της, τα Lefka Χριστούγεννα ανοίγουν τις πύλες τους την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην Κεντρική πλατεία Λευκάδας και θα δίνουν εορταστικό ρυθμό στην πόλη μας έως τις 8 Ιανουαρίου του 2017.

Η Λευκάδα φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία και γίνεται το επίκεντρο μιας πολύ μεγάλης γιορτής που ετοίμασε το Επιμελητήριο Λευκάδας για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες! Μικροί και μεγάλοι θα γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στον πάγο!

Ο κύριος Σκιαδαρέσης εκτίμησε ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια την οποία σκοπεύουν να παγιώσουν, ώστε να φύγουμε λίγο από την μιζέρια και την κακομοιριά μας με σκοπό να δουλέψουν και τα καταστήματα της πόλης.
Την καλλιτεχνική εποπτεία έχει ο Παναγιώτης Φέξης, λέγοντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.

Ο κύριος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε και στην πρόταση του Επιμελητηρίου που ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αναλάβουν τα Ιχθυοτροφεία του Δήμου, να παραχωρηθεί ο χώρος για δυο με τρία χρόνια, χωρίς κανένα κόστος από τον Δήμο, το οποίο εκτίμησε ότι θα το έτρεχαν καλά, θα έβγαζαν χρήματα και κάποιο ποσό θα έπαιρνε χρήματα.

Η Δεύτερη πρόταση ήταν να γίνει μια εταιρεία μαζί με τον Δήμο και να μπορέσουν μαζί να συνεκμεταλευτούμε αυτό τον χώρο. Όπως ανέφερε θα γίνει μια προσπάθεια συζήτησης με φορείς, αν και όπως ανέφερε δεν είμαστε στην πρώτη προτεραιότητα του Δημάρχου, καθώς θα επιθυμούσε να συνεργαστεί με τον σύλλογο ψαράδων, λέγοντας ότι θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το Επιμελητήριο μπορεί καλά να διοικήσει μια επιχείρηση, καθώς μπορούν να φέρουν κόσμο στην Λευκάδα για αλιευτικό τουρισμό, καθώς έχουμε το σχέδιο για να το κάνουμε. Αυτό θα φέρει πολλά έσοδα στο νησί. Το να φέρνεις απλά μια ιδέα και να λες ότι θα το κάνεις δεν είναι η λύση.

Ο κύριος Σκιαδαρέσης ανέφερε για άλλη μια φορά ότι τα Επιμελητήρια είναι οι σύμβουλοι της πολιτείας και μάλιστα στην Ελλάδα. Το κακό στην χώρα μας είναι ότι επιλέγει να πληρώνει για συμβούλους από το να επιλέγει τα Επιμελητήρια, λέγοντας ότι είναι στην διάθεση του Δημάρχου και να βρεθεί λύσει. Το ποσό που υπολογίζει ο Δήμος είναι 15.000-20.000 ο χρόνος που μπορεί να δώσει το Επιμελητήριο.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροLefkas city under the full moon
Επόμενο άρθροΕπιμελητήριο: Εγκαίνια παγοδρομίου στην Λευκάδα με την Shaya