Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Σπουδαστές του Ι.Ε.Κ Λευκάδας στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Γαστρονομικό Τουρισμό

Σπουδαστές του Ι.Ε.Κ Λευκάδας στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Γαστρονομικό Τουρισμό

0

gastronomia

Το Τμήμα Μαγειρικής του Ι.Ε.Κ Λευκάδας στο 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Γαστρονομικό Τουρισμό.

Τις εργασίες του 1ου Διεθνούς συνεδρίου για τον Γαστρονομικό Τουρισμό που έλαβε χώρα στο Τ.Ε.Ι Αθηνών στις 26 και 27 Νοεμβρίου, παρακολούθησε μέρος των σπουδαστών του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης του Δ.Ι.Ε.Κ Λευκάδας.

Το συνέδριο επικεντρώθηκε στο γαστρονομικό τουρισμό, με σκοπό την ουσιαστική σύμπραξη όλων των εκπροσώπων του κλάδου και στόχο την ανάπτυξή του.

Διοργανώθηκε από το ΤΕΙ Αθήνας σε συνεργασία με τον όμιλο για την UNESCO Πειραιά και Νήσων, την υποστήριξη της CEUCO και της Ελληνικής Ένωσης Στελεχών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Κey note speakers του συνεδρίου ήταν η Roberta Garibaldi, (Scientific Director of East Lombardy, European Region of Gastronomy 2017, Certified Ambassador of the World Food Travel Association, Delegate of the Lombardy Region to SISTUR, Italian Association of Tourism Sciences) και η κ. Χάϊντι Λαζάνη, Επικεφαλής Επιτροπής Διεκδίκησης Τίτλου «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019» για το Νότιο Αιγαίο.

Προηγούμενο άρθροΕγκρίθηκαν τρία Διασυνοριακά Στρατηγικά Προγράμματα της ΠΙΝ
Επόμενο άρθροΚουκλοθέατρο στην Καρυά