Αρχική Ειδήσεις Στάθης Βλάχος: Το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα διογκώνεται καθημερινά

Στάθης Βλάχος: Το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα διογκώνεται καθημερινά

0

“Η δημοτική αρχή έχει κάνει πολλά, ωστόσο δεν φτάνουν”.

Το οξυμένο πρόβλημα των ανεπιτήρητων ζώων έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 21-11-2017 ο αντιδήμαρχος Στάθης Βλάχος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσφατο ατύχημα που συνέβη εξαιτίας των ανεπιτήρητων μοσχαριών.

Ο ίδιος μέσα από αυτό το δυσάρεστο γεγονός θέλει όπως είπε να αναδείξει την σημασία και την σπουδαιότητα αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος το οποίο διογκώνεται καθημερινά, καθώς τα ανεπιτήρητα μοσχάρια αυξάνονται καθημερινά, είτε γεννώντας είτε ο κάτοχος τους δεν μπορεί να τα ελέγξει και γίνονται πολύ απειλητικά.

Ο κύριος Βλάχος ανέφερε ότι είναι ανάγκη να αναδειχτεί περαιτέρω το πρόβλημα, λέγοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά τι έχει κάνει η δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση του θέματος, ωστόσο δεν φτάνουν.

Για αυτό το θέμα πρέπει να επιληφθεί η Περιφέρεια στον τομέα που της ανήκει, η αστυνομία, διότι υπάρχουν μοσχάρια που είναι δημόσιος κίνδυνος επάνω στους δρόμους.

Πρέπει να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο οι εισαγγελικές αρχές όσον αφορά την αντιμετώπιση του ιδιοκτήτη των ζώων, που πραγματικά μένει απαθής σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

Ο κύριος Βλάχος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι αν δεν υπήρχε το θέμα με τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και τις καταστροφές, ο ίδιος θα το έθετε σαν πρώτο θέμα που πρέπει να απασχολήσει ολόκληρη την κοινωνία της Λευκάδας και ιδιαίτερα τους φορείς που τους αφορά.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο εργατικό ατύχημα στον τομέα της καθαριότητας με εργάτη που έσπασε το πόδι του με τον κύριο Βλάχο να ενημερώνει ότι ο εργάτης έχει κάνει επέμβαση στο πόδι του και του ευχήθηκε περαστικά.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΤην έλλειψη ιατρικού προσωπικού στο Μεγανήσι καταγγέλλει ο Θανάσης Καββαδάς
Επόμενο άρθροΔημιουργία τμημάτων πινγκ-πονγκ