Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Στην 11η Δωδωναία Συνάντηση Ακαδημιών ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας

Στην 11η Δωδωναία Συνάντηση Ακαδημιών ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας

0

Στην 11η Δωδωναία Συνάντηση Ακαδημιών οι μικροί αθλητές του Γυμναστικού

Την Κυριακή 26/03/2017 οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας συμμετείχαν στην 11η Δωδωναία Συνάντηση Ακαδημιών που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων σε μια εξαιρετική -ομολογουμένως- και πολυπληθή διοργάνωση (1180 αθλητές) που πραγματοποίησε η ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.

Από τον Γυμναστικό συμμετείχαν και τα τρία τμήματα των Ακαδημιών,  με περίπου 50 παιδιά, από κατηγορίες Προ μίνι, Μίνι, Παμπαίδων/Παγκορασίδων Β’ και Α’, αλλά και στην κατηγορία open, στα 100μ εμπόδια, 200μ, σφαιροβολία και τριπλούν.

Τα πιο μικρά παιδιά επιδόθηκαν σε παιχνίδια στίβου Kids’ Athletics και τα μεγαλύτερα αγωνίστηκαν σε δρόμους ταχύτητας και αντοχής, άλμα εις μήκος και ρίψη vortex. Η μόνιμη, ελαφρά συννεφιά που επικρατούσε δημιούργησε ιδανικές συνθήκες για αγώνες στίβου που βοήθησε τα παιδιά να πραγματοποιήσουν αρκετά καλές επιδόσεις αλλά και να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους.

Για την ιστορία, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κων/νος Φυτόπουλος στα 100μ εμπόδια με χρόνο 14’’ 97 και χάλκινο μετάλλιο η Βαλλιανάτου Μυριάνα στα 50μ μίνι. Ο Κων/νος Ζαμπέλης κατετάγη 4ος στο τριπλούν open με 12,43μ, σε μια δοκιμαστική συμμετοχή μιας και δεν υπήρχε το αγώνισμά του (μήκος).

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το πρωινό του Σαββάτου 01/04/2017 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, όπου θα διεξαχθεί η Α’ ημέρα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων/Παγκορασίδων Β’ με τη συμμετοχή συλλόγων από Λευκάδα και Πρέβεζα.

Προηγούμενο άρθροΠανλευκάδιος VS ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου
Επόμενο άρθροΗ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση BMT 2017 στην Νάπολη