Αρχική Ειδήσεις Στην έκθεση τροφίμων και ποτών «DETROP» η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών «DETROP» η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

0

detrop

Στην έκθεση τροφίμων και ποτών «DETROP» η ΠΙΝ

με στόχο την προβολή των προϊόντων της Ιόνιας γης.

Στην 25η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών DETROP Boutique 2016, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη (26-29/2/2016) συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με δικό της περίπτερο. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΠΙΝ είναι ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεδόωρος Γαλιατσάτος.

Η έκθεση DETROP Boutique παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στην Ελλάδα από άποψη ποιότητας και μεθόδων παραγωγής. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε μικροπαραγωγούς να παρουσιάσουν σε μια ευρεία γκάμα Ελλήνων και ξένων αγοραστών τα προϊόντα τους.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και της προβολής των προϊόντων της Ιόνιας Γης, ως μοχλού ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, και προσδοκώντας να συνδέσει τον τουρισμό στα Ιόνια Νησιά με την ιδιαίτερη γαστρονομία μας, δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς των Ιόνιων Νησιών να εκθέσουν τα προϊόντα τους και να τα προβάλλουν ευρύτατα.

Στο πλαίσιο της  DETROP Boutique 2016 υπάρχουν ειδικές ενότητας (π.χ. Τυριά και Κρασιά), ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παρουσιάσεις γευσιγνωσίας και παράλληλες εκδηλώσεις, με στόχο τη δημιουργία εναλλακτικών προτάσεων που ενδέχεται να λειτουργήσουν ως εργαλεία πώλησης για την προώθηση των προϊόντων.

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 530 εκθέτες σε 7 εκθεσιακά περίπτερα ενώ την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση είχαν επισκεφθεί περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες, με τον αριθμό των ξένων εμπορικών επισκεπτών να αυξάνεται κατά 40%.

Προηγούμενο άρθροΑποκριάτικος Χορός του Ορφέα
Επόμενο άρθροΘέαλος: Γιορτή για την Ημέρα της Γυναίκας στο Νυδρί