Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Στην επόμενη φάση ο Τηλυκράτης – Νίκη επί του ΠΑΣ Πρέβεζα

Στην επόμενη φάση ο Τηλυκράτης – Νίκη επί του ΠΑΣ Πρέβεζα

0

Τον Τηλυκράτη υποδέχτηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας <<Αθανασία Τσουμελέκα>> για τη Β φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Στο 7ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γκίκα να βρίσκεται στη μεγάλη περιοχή. Σε ένα γρήγορο παιχνίδι που ο ΠΑΣ στεκόταν καλά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι δίχτυα στο 11ο λεπτό με τον Μπαλογιάννη να ανοίγει το σκορ αφού όμως είχε προηγηθεί καθαρό χέρι από τον Γεωργάκη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απειλήσει και να ελέγξει το ματς. Στο 19ο λεπτό μετά από φάουλ του Κουτρύμπα ο Καζούκας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 22ο λεπτό ο Καζούκας μετά από σέντρα του Καρίπογλου είδε το σουτ του να φεύγει λίγο άουτ.  Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και εκεί που ήλεγχαν το ματς ο Τηλυκράτης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Τσελάι διαμόρφωσε το 0-2 , που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 51’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Καζούκα αλλά με το σκορ να μένει το ίδιο, ενώ στο 61΄οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με δυνατό σουτ του Καταγή Γ. αλλά τον Ρόκο να στέλνει την  μπάλα εκτός εστίας. Στο 69΄ο Γεωργάκης κάνει το 0-3 και στο 85΄ο Μπαλογιάννης διαμορφώνει το 0-4 για τους φιλοξενουμένους παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

 

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΠΟΝΤΙΚΗΣ Κ. – ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.

 

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2016(Α. ΜΠΕΚΑΣ): ΡΟΚΟΣ, ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ (ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ 74΄), ΤΖΑΛΑ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, DIAW, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ (ΛΙΑΣΚΟΣ 45΄), ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ (ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ 60΄), ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ (ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ 54΄), ΚΑΖΟΥΚΑΣ.

AON ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ(Α. ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΣΕΛΑΙ, ΒΑΣΙΛΑΣ (ΚΑΤΑΓΗΣ ΣΠ. 80΄), ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΙ, ΒΡΕΤΤΟΣ(30’ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ (ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ 76΄)), ΓΚΙΚΑ (ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ 52΄), ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο GoSports

Προηγούμενο άρθροΝτενί Ντιντερό
Επόμενο άρθροΕνημέρωση Δρακονταειδή για Αγκυροβόλι, Εγκρεμνούς, Γιαλό και Λαγκάδα