Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συγκέντρωση τροφίμων από την Equal Society σε συνεργασία με τα Super Market...

Συγκέντρωση τροφίμων από την Equal Society σε συνεργασία με τα Super Market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»

0

Δελτίο Τύπου της Equal Society.

Συγκέντρωση τροφίμων από την Equal Society

Η Equal Society, ενισχύοντας τα εκατοντάδες φτωχά μεμονομένα άτομα και νοικοκυριά που ζουν στη Λευκάδα πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 Ιουλίου σε συνεργασία με τα Super Market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» την «Ημέρα Αλληλεγγύης» συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως είναι γνωστό ο Οργανισμός μας σε σύμπραξη με το Δήμο Λευκάδας και με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος & Ιθάκης και του Οίκου Πρόνοιας (Γηροκομείο Λευκάδας) ξεκίνησε τη λειτουργία της δομής παροχής γευμάτων (Κοινωνικό Συσσίτιο) με σκοπό να καλυφτούν οι ανάγκες σε τουλάχιστον 100  συνανθρώπους μας που χρίζουν άμεσης υποστήριξης.

Η  ανταπόκριση, στην πρώτη μας συλλογή τροφίμων ήταν μεγάλη και τα καλάθια του Οργανισμού μας γέμισαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Λευκαδίτες και ξένους επισκέπτες που ενίσχυσαν με την προσφορά τους, αλλά και στους εργαζομένους του super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», πίσω από το ΚΤΕΛ.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αιτήσεις ενδιαφερομένων για την εγγραφή τους στις κοινωνικές δομές φαρμακείου και σίτισης στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού μας στη διεύθυνση Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας. Περισσότερες πληροφορίες στην κοινωνική λειτουργό, κ. Ουράνια Γράψα στo τηλέφωνο:  2645022578.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Δήμου Λευκάδας για τους συμβασιούχους