Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών, αμέσως όταν πληροφορήθηκε τον πρόωρο θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη, στελέχους της μεγάλης Εταιρείας Super Market Σκλαβενίτης, αξιόλογου τέκνου της Λευκάδας και μεγάλου οικονομικού χορηγού, επί πολλά έτη μέχρι και σήμερα, της μη κερδοσκοπικής  Εταιρείας μας

Ομόφωνα αποφάσισε

  1. Να εκφράσει ειλικρινή  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και την Εταιρεία του,
  2. Να καταθέσει στη σορό του στεφάνι,
  3. Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο  και μέλη της Εταιρείας στην εξόδιο ακολουθία και
  4. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα  στον έντυπο τύπο και ηλεκτρονικές ιστοσελίδες.-

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο ξαφνικός θάνατος του συμπατριώτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη επιχειρηματία με μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στη Λευκάδα στις δύσκολες στιγμές της, λαμπρού οικογενειάρχη και εξαιρετικού ανθρώπου μας γέμισε θλίψη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ


1η Απριλίου 2018! Ο επιχειρηματικός κόσμος και ολόκληρη η Λευκάδα πενθούν την απροσδόκητη απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη. Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης, 53 ετών, έφυγε σήμερα για το αιώνιο ταξίδι του, βυθίζοντας σε πένθος τους οικείους του κι όλους όσους τον αγαπούσαν.

Όλη η Λευκάδα βοηθήθηκε από την οικογένεια Σκλαβενίτη. Ο Σύλλογος μας είχε τη συμπαράστασή της από τα χρόνια του αείμνηστου Σπύρου Σκλαβενίτη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω  Δήμων η “ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ” εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και εύχεται την εξ ύψους παρηγορία.

ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ!

Για το ΔΣ

Ευάγγελος Κ. Γεωργάκης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας» εκφράζει την θλίψη και την συγκίνησή του για την αδόκητη απώλεια του εκλεκτού συμπατριώτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης τίμησε με την επιχειρηματική του πορεία και το απαράμιλλο ήθος του τον τόπο καταγωγής του, την Λευκάδα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, με αγάπη και προσήλωση στον συνάνθρωπό τους,  βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές το νησί μας και πρόσφεραν εργασία σε χιλιάδες εργαζόμενους.

Πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς έγιναν αποδέκτες του ενδιαφέροντος και της έμπρακτης αγάπης τους.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και υποσχόμαστε ότι θα βρίσκεται για πάντα στις καρδιές μας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας

Πολίτη Βασιλική          Αθανίτης Τηλ. Αντώνιος


Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη, ενός εξαίρετου επιχειρηματία με όραμα και αρχές, μα πάνω από όλα ενός εκπληκτικού ανθρώπου. Το νησί μας πενθεί για την απώλειά του και το Σωματείο μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους τους.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδας εκφράζουν τη θλίψη τους για τον τόσο πρόωρο θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη  καθώς και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του.

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με αναπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Πάντα αγαπούσε τον τόπο καταγωγής του, το νησί της Λευκάδας, και το αποδείκνυε συχνά με πολλούς τρόπους βοηθώντας τους κατοίκους του.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη στήριξε την Ελληνική Οικονομία σε πολύ δύσκολες στιγμές και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε φροντίζει να είναι πάντα δίπλα στον εργαζόμενο.

Ο Επιμελητηριακός κόσμος, σε εκδήλωση του (ΕΒΕΠ) Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά που έλαβε χώρα στις 15/1/2018 βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον εκλιπών για την προσφορά της αλυσίδας στην οικονομία και την κοινωνία της Χώρας.

Το κενό που αφήνει στο Ελληνικό Επιχειρείν είναι δυσαναπλήρωτο.

Για τo Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης


Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του συμπολίτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη,  επιφανούς επιχειρηματία και εκλεκτού ανθρώπου, που στήριξε την ελληνική οικονομία στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την κοινωνική προσφορά του, την ανθρωπιά του, το ήθος του και τον άμεμπτο χαρακτήρα του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του και ευχόμαστε κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας
Κωνσταντίνος Δρακονταειδής


Εκφράζουμε την λύπη μας για τον ξαφνικό θάνατο τού αγαπητού σε όλους Στέλιου Σκλαβενίτη.

Ομολογούμε την φιλάνθρωπη διάθεση και απλόχερη προσφορά τού Στέλιου και τής οικογένειάς του στην Κοινωνία τής Λευκάδος.

Ευχόμεθα Κύριος ο Θεός να τον αναπαύσει στον Παράδεισο μεταξύ τών δικαίων και τών Αγίων.

Αιωνία του η μνήμη!

​Εκ τού Δ.Σ.
Σωματείου Φίλων Ιερά Μονής Παναγίας Πεφανερωμένης Λευκάδος.


Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του συμπατριώτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη. Ο ίδιος και η οικογένεια των επιχειρήσεων Σκλαβενίτη ήταν πάντα κοντά στους Λευκαδίτες της Αττικής.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
«Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ»
Έτος Ιδρύσεως 1922
Γερανίου 41, Αθήνα ΤΚ 10431
τηλ/ fax: 2105242439
email: s.lefkadion.ath@gmail.com

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικης «Η Αγία Μαύρα» εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συμπατριώτη μας Στυλιανού Σκλαβενίτη.

Ο Στέλιος όπως και όλη η επιχειρηματική οικογένεια Σκλαβενίτη ανέκαθεν ηταν πάντα αρωγός στις εκδηλώσεις των Λευκαδίων της Αττικής.
Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Η ΓΣΕΕ  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Σκλαβενίτη, η κηδεία του οποίου γίνεται σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, κατορθώνοντας μέσα στην οικονομική κρίση να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας στα καταστήματά του, αλλά να έχει και τους εργαζόμενους στον όμιλό του ικανοποιημένους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Δεν είναι τυχαία η φράση με την οποία πολλοί από τους εργαζόμενους και συνεργάτες του τον αποχαιρέτησαν … «Καλό παράδεισο σ’ έναν καλό άνθρωπο».


Το Δ.Σ. του συλλόγου μας με βαθιά οδύνη αποχαιρετά τον Στέλιο Σκλαβενίτη. Επιχειρηματίας με όραμα, άνθρωπος με ήθος, ένας μεγάλος Λευκαδίτης.
Το νησί μας τον αποχαιρετά σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του Συλλόγου για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Νυδρίου Β. Νταίρπφελντ

Νυδρί, 6/4/2018

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών του στην οικογένεια του Στέλιου Σκλαβενίτη, μερικές ημέρες μετά την τραγική του απώλεια και κοντά στην Ανάσταση. Γιατί άνθρωποι με το δικό του ήθος, τη δική του ταπεινότητα και την κοινωνική του προσφορά δεν φεύγουν ποτέ από κοντά μας. Είναι πάντα παρόντες και μας εμπνέουν στη ζωή και τους στόχους μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου


ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ Ν. ΛΕΥΚΑΔΟΣ
ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10431
Τηλ.: 210 5245310

 Αθήνα 4/4/2018

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αγιοπετριτών Λευκάδος Ν. Αττικής εκφράζει τα θερμά  συλλυπητήρια του εκλιπόντος συμπατριώτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη. Ο Στέλιος όπως και όλη η επιχειρηματική οικογένεια Σκλαβενίτη ήταν ανέκαθεν αρωγοί στις εκδηλώσεις των Λευκαδίτικων Συλλόγων Αττικής καθώς και της Ένωσής μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                   Η Γραμματέας
Απόστολος. Αντύπας                       Ευαγγελία Ρέμπελου