Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με την Πρόεδρο των Κτηριακών Υποδομών για το...

Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με την Πρόεδρο των Κτηριακών Υποδομών για το νέο Νοσοκομείο Λευκάδας

0

Συνάντηση του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά

με την Πρόεδρο των Κτηριακών Υποδομών για το νέο Νοσοκομείο Λευκάδας

Μετά την επίσκεψη με τον τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου στις εγκαταστάσεις του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας όπου διαπιστώθηκαν καθυστερήσεις στην πρόοδο των εργασιών, ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, είχε σήμερα συνάντηση με την πρόεδρο του Δ.Σ των Κτηριακών Υποδομών Α.Ε., κ. Κοντούλη Ιωάννα  και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κ. Καραγιάννη Βασίλειο, από τους οποίους ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και παράδοσης του νέου Νοσοκομείου στους πολίτες της Λευκάδας.

Ο βουλευτής, κατόπιν της διαπίστωσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νέο Νοσοκομείο, ότι δεν έχουν προχωρήσει οι εργασίες στη διαμόρφωση του χώρου της μονάδας τεχνητού νεφρού, έθιξε το θέμα στη διοίκηση των Κτηριακών Υποδομών και υπογράμμισε την ανάγκη προμήθειας 15 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης νέας τεχνολογίας και κλινών, για την εξυπηρέτηση των ασθενών, ζήτημα για το οποίο έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση στον υπουργό Υγείας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού του ελέγχου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καββαδάς για τη σωστή λειτουργία του νέου Νοσοκομείου επισήμανε την ανάγκη προμήθειας γεννητριών οξυγόνου, ώστε η παραγωγή του αναγκαίου οξυγόνου να γίνεται στο νοσοκομείο καθώς και την ανάγκη εγκατάστασης  συστήματος διαχείρισης και διανομής φαρμάκων.

Τόσο η Πρόεδρος όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Κτηριακών Υποδομών σημείωσαν ότι εκκρεμούν τα συνοδά έργα (οδοποιία, ύδρευσης, διαχείριση ομβρίων, αποχέτευσης λυμάτων) για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων και  εξέφρασαν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να επιλυθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν στο νοσοκομείο.

Ειδικά για την μονάδα τεχνητού νεφρού σημείωσαν ότι το κτηριακό και η διαμόρφωση χώρων θα επιλυθεί, άφησαν ωστόσο ανοικτό το ζήτημα προμήθειας των 15 νέων σύγχρονων μηχανημάτων για τη μονάδα.

Με την ευκαιρία ο κ. Καββαδάς εστίασε και στο θέμα των εξοπλιστικών αναγκών του Γυμνασίου Νυδριού και προώθησε σχετικό αίτημα του σχολείου που έχει κατατεθεί στις Κτηριακές Υποδομές από τις 22/2/2016.

Το αίτημα του σχολείου αφορά σε προμήθεια πτυσσόμενων καθισμάτων, πίνακες διδασκαλίας και λοιπό εξοπλισμό. Ο κ. Καραγιάννης ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα αιτήματα του σχολείου.

Προηγούμενο άρθροΤο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας τραγουδά για την Γαλλοφωνία
Επόμενο άρθροΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φωτογραφικού Συλλόγου Λευκάδας “ΦΩΤΟ.κύτταρο”