Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συνεδρίαση Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας για χιονοπτώσεις και παγετό

Συνεδρίαση Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας για χιονοπτώσεις και παγετό

0

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΑΓΕΤΟ

Συνεδρίασε χθες στις 13:00 μ.μ., στην αίθουσα επιτροπών του Διοικητηρίου Λευκάδας, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λευκάδας. Η πρόσκληση έγινε από τον προεδρεύοντα του Οργάνου Κ. Πολίτη Σπύρο, εντεταλμένο Πολιτικής προστασίας.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν: ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Κοντογιάννης Δημήτριος, ο Λιμενάρχης Λευκάδας κ. Βρύζας Αθανάσιος, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Κοτρώτσος Κωνσταντίνος Διοικητής Τροχαίας, ο Διοικητής της 4ης Μ.Σ.Ε.Π. κ. Καλογερόπουλος Ηρακλής, ο Δασάρχης Λευκάδας κ. Λάμπρης Γεώργιος, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Θεοχάρης Αντώνης, ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γκογκάκης Κωνσταντίνος ο Αντιδήμαρχος κ. Σέρβος Κωνσταντίνος και οι Διευθυντές, Προϊστάμενοι και υπάλληλοι των εμπλεκομένων υπηρεσιών του.

Από πλευράς του Δήμου Λευκάδας, την εισήγηση έκανε ο Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Κ. Γεωργουλόπουλος Δημήτρης.

Κατά τη συζήτηση αξιολογήθηκε η παρούσα κατάσταση. Ακολούθησε από τον κάθε εμπλεκόμενο φορέα η αναφορά των μέτρων που έχουν παρθεί καθώς και το σχέδιο δράσης σε περίπτωση εμφάνισης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων χιονόπτωσης – παγετού. Διαπιστώθηκε υψηλός βαθμός συνεργασίας καθώς και η μέγιστη δυνατή ετοιμότητα έτσι ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις Θανάση Καββαδά για το ΤΕΙ Λευκάδας
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της ΠΙΝ