Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λευκάδας με τον ΟΑΕΔ Λευκάδας

Συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λευκάδας με τον ΟΑΕΔ Λευκάδας

0
dioikitirio-lefkadas

dioikitirio-lefkadas

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΑΕΔ

Στις 15/12/2017 και ώρα 14:00 μμ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λευκάδας με το ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Λευκάδας, με στόχο τη συνεργασία  των συγκεκριμένων δομών σχετικά με την παροχή υπηρεσιών που αποσκοπούν στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την διασφάλιση της κοινωνικής ένταξης των ωφελουμένων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κος Δουβίτσας Θεολόγος, προϊστάμενος του ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ, ο σύμβουλος εργασίας του ΚΠΑ2 κος Κονιδάρης Γεώργιος και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Χόρτη Σοφία ως συντονίστρια-κοινωνική λειτουργός, Βεργίνη Πολυξένη, κοινωνική λειτουργός .

Έγινε ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των δομών, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και της δικτύωσης. Συγκεκριμένα ενημερωθήκαμε για τα ωράρια, τον τόπο  λειτουργίας, τα  κριτήρια επιλογής των ωφελουμένων καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  για την  ένταξη τους  στις δομές και συμφωνήθηκαν τα εξής:

  • Η κάθε δομή θα ενημερώνει τους πολίτες για τις παροχές της άλλης και θα τους  παραπέμπει  όταν η περίπτωση το απαιτεί.
  • Η ανταλλαγή έντυπου υλικού για πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.
  • Η ενημέρωση για προγράμματα που πραγματοποιεί η κάθε δομή.

Από το Δήμο Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΈγκριση χρηματοδότησης για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Πόντης-Νηράς
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση-Ευχές του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Λευκάδας