Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τελευταίες οδηγίες για τους αυριανούς 5ους «εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνες Δρόμου

Τελευταίες οδηγίες για τους αυριανούς 5ους «εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνες Δρόμου

0

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας.

Όλοι θα είναι στους 5ους «εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνες Δρόμου – Τελευταίες Οδηγίες

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τους αγώνες θα τιμήσει με την παρουσία της η Αθηνά Παπαγιάννη, η οποία θα δώσει την αφετηρία του αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Ακόμη, στους αγώνες θα παρευρεθεί εκπρόσωπος του «Χαμόγελου του Παιδιού». Θα υπάρχει κουμπαράς του «Χαμόγελου του Παιδιού» από το πρωί της ημέρας διεξαγωγής των αγώνων, 2 Σεπτεμβρίου 2017. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση ή αν κάποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ή ακόμη και σχολικά είδη για την κάλυψη αναγκών των παιδιών που στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επίσης, στην υγειονομική κάλυψη και την ασφάλεια των αθλητών θα συνδράμει ομάδα από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι αθλητές μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους από τη γραμματεία των αγώνων, η οποία θα λειτουργεί την ημέρα των αγώνων, 2 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 10 πμ έως τις 2 μμ.

Λεωφορεία για τη μεταφορά των αθλητών στις αφετηρίες των αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων θα ξεκινούν, από τις 5:30 μμ έως τις 6:00 μμ, από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων δίπλα στην πλατεία Ανδρούτσου.

Μετά τον αγώνα και αφού παραλάβουν τις αποσκευές τους, οι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη Λαϊκή Αγορά του Δήμου Πρέβεζας για να αλλάξουν ρούχα.

Οι παιδικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 5:20, στην Εθνική Αντιστάσεως, τον δρόμο της κεντρικής αγοράς, λίγο πριν το κτίριο της Μητρόπολης.

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εθελοντών στις 4:30 μμ μπροστά από το Δημαρχείο, προκειμένου να δοθούν οι τελευταίες οδηγίες.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη του αγώνα (https://nikopolisaktia.files.wordpress.com/2017/07/prokirixi_5a_aktia_2017.pdf), καθώς και στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://nikopolisaktia.wordpress.com/.

Ευχόμαστε σε όλους καλόν αγώνα!

«Το Σάββατο το απόγευμα, 2 Σεπτεμβρίου 2017, στο ηλιοβασίλεμα, τρέχουμε και περπατάμε όλοι στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα»

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας

Προηγούμενο άρθροΤο Ιστορικό Αρχείο Λευκάδας επισκέφθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς
Επόμενο άρθροΚαταγγελία κατοίκων της περιοχής Μεγάλου Αυλακιού-Νυδριού για τον βιολογικό της περιοχής