Αρχική Ειδήσεις Θ. Καββαδάς: Χαμηλή η απορρόφηση πόρων για το Τουριστικό Αγκυροβόλι

Θ. Καββαδάς: Χαμηλή η απορρόφηση πόρων για το Τουριστικό Αγκυροβόλι

0
vasilikh-thesh-agkyrovoliou

vasilikh-thesh-agkyrovoliou

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση με την ιδιότητα του Βουλευτή Λευκάδας έκανε στο Περιφερειακό Συμβούλιο του περασμένου Σαββάτου o Θανάσης Καββαδάς.
Ο κύριος Καββαδάς αναφέρθηκε στο Αγκυροβόλι της Βασιλικής, λέγοντας ότι είναι ένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη του νησιού, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει σοβαρή καθυστέρηση στο εν λόγω έργο, λέγοντας ότι έχει υλοποιηθεί το 25-30% του έργου με την προθεσμία να λήγει 31-12-2015.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η απορρόφηση ενός έργου συνολικού κόστους 16.000.000 είναι μόλις στα 3-4 εκατομμύρια λέγοντας ότι αν δεν πιέσουμε και δεν τρέξουμε υπάρχει σημαντικός κίνδυνος, κάνοντας έκκληση στον Αντιπεριφερειάρχη να πιέσει, άσχετα με το γεγονός ότι φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Λευκάδας.
Ο Δήμος πρέπει να παρακολουθεί στενά τις εργασίες και να πιέζει τον εργολάβο, ανέφερε με νόημα.

Στην τοποθέτηση του ωστόσο ο κύριος Γαλιατσάτος ανέφερε ότι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου είναι το 2017, που σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένο το κράτος να ολοκληρώσει τις εργασίες. Σωστό είναι να υπάρξει επίσπευση αλλά το έργο αυτό δεν κινδυνεύει επ’ ουδενί.

Για το θέμα αυτό αλλά και όλα όσα ανέφερε στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως νέος Βουλευτής μίλησε στον Prisma 91,6 ο διαχειριστής του Meganisinews Γιώργος Γαβρίλης.

Πηγή: lefkadatoday.gr

 

Προηγούμενο άρθροKids’ Athletics στη Βασιλική στους «Διαλόγους Γονέων»
Επόμενο άρθροΑνοιχτή συζήτηση της Δ.Ε. Σφακιωτών παρουσία Κων/νου Δρακονταειδή