Αρχική Ειδήσεις Θεματικά εργαστήρια για την κοινωνική οικονομία από την EqualSociety

Θεματικά εργαστήρια για την κοινωνική οικονομία από την EqualSociety

0

Πως μπορώ να βρω χρηματοδότηση; Υπάρχουν εργαλεία που θα με βοηθήσουν; Θα μπορούσα να συμμετάσχω σε ευρωπαϊκά προγράμματα;

Το επίσημο Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, «SocialValue» της EqualSociety επιστρέφει με δύο σημαντικά θεματικά εργαστήρια. Τα workshopsθα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 19.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του επιμελητηρίου Λευκάδας.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας «SocialValue»στη Λευκάδα είναι ένα από τα 15 επίσημα κέντρα που λειτουργούν σ’ όλη την Ελλάδα, υπό τη στήριξη του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, SocialValue της EqualSociety οδός Ι. Γαζή 12 στο τηλέφωνο: 26453 02011.

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δήμου Λευκάδας σχετικά με την εναπόθεση σκουπιδιών λόγω της απεργίας των εργαζομένων
Επόμενο άρθροΠαιδική Θεατρική Παράσταση “Η Επιστροφή των Παραμυθιών”