Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τηλυκράτης – Απ. Πάργας 5-0

Τηλυκράτης – Απ. Πάργας 5-0

0
tilikratis new logo

tilikratis new logo

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου η ομάδα της Λευκάδας.

Εύκολο απόγευμα για τον Τηλυκράτη που κέρδισε 5-0 τον Απ.Πάργας και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οι Μακρυγιάννης(2), Καλογερής, Περιστέρης, Παπαδόπουλος σκόρερ για τους “κυανέρυθρους”. Δοκάρι με Μηλιώνη ο Απ.Πάργας.

Με την συμπλήρωση 15 λεπτών, ο Τηλυκράτης που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, ύστερα από σέντρα του Καταγή. Στο 30΄ λεπτό, ο σκόρερ των γηπεδούχων, τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πετύχει και δεύτερο τέρμα και αποχώρησε από το γήπεδο.

Το δεύτερο γκολ ήρθε δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ο Περιστέρης με ωραία σέντρα, βρήκε τον Καλογερή, με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ.

Η επανάληψη, είχε ίδια εικόνα με το πρώτο μέρος, με τους “κυανέρυθρους” να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, ενώ όλα τα λεφτά ήταν τα τελευταί 12 λεπτά του παιχνιδιού, όπου σημειώθηκαν τα υπόλοιπα τέρματα.

Την αρχή έκανε ο Περιστέρης, ύστερα από ασίστ του Μακρυγιάννη στο 78΄ λεπτό, για να συνεχίσει ο τελευταίος, το χορό των γκολ, στο 89΄, όπου αντιστράφηκαν οι ρόλοι με τον Περιστέρη. Ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίχτης υπέγραψε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν δοκάρι στο 86΄λεπτό, με ψηλοκρεμαστό του Μηλιώνη, ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω του τραυματισμού Μπιστιώλη, στο 83΄ λεπτό με τον προπονητή του Απ.Πάργας, να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Διαιτητής Ντίτσος Γ. με βοηθούς Κων/νού Ηλ. και Φραγκούλη Π.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ(Λιόλιος): Σκιαδάς, Ρεκατσίνας, Καταγής Σ., Λουτζι Ο(65΄ Θειακός), Λούτζι Π, Κτενάς(81΄ Καταγής Γ.), Βρεττός, Καλογερής, Μακρυγιάννης, Περιστέρης, Παπαδόπουλος(λτ 37΄ Βλάχος)

ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ: Σκάρπος, Γκόγκα, Μπηστιώλης, Κατσαούνος(46΄ Τούσης), Δράκος, Τόρες, Βάσιος, Σίδερης(65΄ Τζοβίλης), Ξαφέρι(50΄ Ευαγγέλου), Μηλιώνης, Παππάς.

See more at: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΣύβρος-Πανλευκάδιος 0-4
Επόμενο άρθροΓονείς και παιδί