Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τηλυκράτης: Ξεκίνησε με νίκη στα φιλικά. 2-1 με Παναιγιάλειο

Τηλυκράτης: Ξεκίνησε με νίκη στα φιλικά. 2-1 με Παναιγιάλειο

0

Η ομάδα της Λευκάδας επικράτησε 2-1 του Παναιγιαλείου στο μεταξύ τους φιλικό. Θετικό ξεκίνημα για την ομάδα του Τηλυκράτη, που έχει μπει στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας.

Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε ο Τηλυκράτης στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο, επικρατώντας 2-1. Οι «μελανόλευκοι» δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα. Ο Σπύτος Μπαξεβάνος δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Γκούφα, τον ανέτοιμο Βλάχο και τον φαντάρο Κοντοχρήστο.

Για την ομάδα της Λευκάδας άνοιξε το σκορ ο Πετράκος στο 47′ και στο 56′ ο Κανάλς ισοφάρισε σε 1-1. Στο 71′ ο Φέτσης με πλασέ, μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσάπαλος, Ρέλλας, Γαβριηλίδης, Ντέμο, Κάναλς, Τσουρής, Σακελλαρόπουλος, καθώς και οι προερχόμενοι από την περσινή «μελανόλευκη» Ομάδα Νέων (Κ19) Κόκορης, Παπαδημητρακόπουλος, Σουβατζόγλου, Ζησιμόπουλος, Καφεντζής και Μπίτρας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπύρος Μπαξενάνος): Πολίτης (30΄ Αθανασίου), Τσερκέζος, Στίκας, Βατουσιάδης, Παπαχρήστος, Γκούμας, Μπρους, Ρινάλντι, Σκαρτσίλας, Κριστέτο, Σταματής

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Ιασωνίδης, Πετράκος, Γραμματικόπουλος, Κτενάς, Καταγής, Τσελάι, Καλογερής, Γκίκα, Περιστέρης, Παναγιωτόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Βασίλας, Βρεττός, Παπακωνσταντής, Μπαλί, Φέτσης, Γεωργάκης Μπαλογιάννης, Βασιλείου.

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΑναβάλλεται η εκδήλωση “Λιόκριση Αναμνήσεων” λόγω πένθους
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Παρασκευής Κοψιδά-Βρεττού στη Λευκάδα