Αρχική Ειδήσεις ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

0

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία τίμησε την 159η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με τη μητέρα Ελλάδα. Ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις αυτές εκπροσωπώντας τη Λευκάδα.

Στις 12.30 στη Μητρόπολη Αθηνών εψάλη Δοξολογία. Παρόντες αρκετοί επίσημοι και εκπρόσωποι Συλλόγων. Τη Λευκάδα εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λευκαδίτικων Συλλόγων κ. Θωμάς Λάζαρης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής « Αγία Μαύρα» κ. Θωμάς Χόρτης.

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του κ. Χρ. Γιάννη Φουρλάνο, τη γεν. Γραμματέα κ. Άννα Ροντογιάννη και από την αντιπρόεδρο κ. Μαριλένα Γεωργάκη. Μαζί τους τα μέλη του χορευτικού Φωτεινή Κοντοπρία και Ευαγγελία  Χατζηευσταθίου με τις ωραίες λευκαδίτικες φορεσιές τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Λευκαδίτισσα πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ κ. Νίκη Αραμπατζή, η οποία πάντα τιμά με την παρουσία της τις εκδηλώσεις των Λευκαδίων.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου. Για την Επτανησιακή Συνομοσπονδία κατέθεσε στεφάνι η κ. Άννα Αλεξανδράτου, συνοδευόμενη από τα μέλη του χορευτικού μας.

Στεφάνι επίσης κατέθεσε και η κ. Αραμπατζή εκπροσωπώντας το Δήμο Αθηναίων.

Ευχαριστούμε όσους τίμησαν την εκδήλωση και ιδιαίτερα την κ. Φρόσω Λάζαρη – Μόκα, που υπερβάλοντας εαυτόν έντυσε τα κορίτσια μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για την πιστοποίηση της Ασπρολιάς Λευκάδας την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023
Επόμενο άρθροΤαξίδι στην αδελφοποιημένη πόλη Leucate της νότιας Γαλλίας