Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τμήματα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης στο Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας

Τμήματα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης στο Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας

0

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας οργανώνει σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας για ενήλικες (Μάρτιο – Απρίλιο  2018) με Τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

Το τμήμα αρχαρίων απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν και να μυηθούν στην ιστιοπλοΐα και τη ναυτική τέχνη. Για να παρακολουθήσει κανείς το τμήμα αυτό δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις και περιλαμβάνει 16 τετράωρα πρακτικής άσκησης, 8 δίωρα θεωρητικών μαθημάτων (δίμηνο Μάρτιος – Απρίλιος) και ένα εκπαιδευτικό διήμερο με σκάφη του Ομίλου. Μετά το πέρας των μαθημάτων οι μαθητές δίνουν γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση του Διπλώματος Ιστιοπλοΐας με το οποίο μπορούν να διακυβερνήσουν ή να ναυλώσουν ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Το τμήμα των προχωρημένων απευθύνεται σε απόφοιτους του τμήματος αρχαρίων που επιθυμούν να εμπεδώσουν τις γνώσεις του πρώτου τμήματος, να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία στη διακυβέρνηση ιστιοπλοϊκού σκάφους και να εμβαθύνουν αποκτώντας βασικές γνώσεις αγωνιστικής ιστιοπλοΐας.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο ανοιχτής θαλάσσης στα τηλ. 6948823197 & 6951148881 ή με τη γραμματεία του ομίλου στο 2645025660.

Προηγούμενο άρθροΕκπαίδευση Ομάδας Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου του Τηλυκράτη ενόψει του αγώνα με τον Πανλευκάδιο