Αρχική Ειδήσεις Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Λευκάδας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Λευκάδας

0

nosokomeio lefkadas8_new

Με απόφαση του υπουργού Υγείας ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟΥ και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ορίστηκε το νέο (πολιτικό) προσωπικό στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Λευκάδας που αντικαθιστά τα πρώην μέλη του ως εξής:

  1. ΓΑΤΖΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Διονυσίου, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου και Δημοτικής Βοβλιοθήκης, ορίζεται ως τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρος, σε αντικατάσταση του Σταύρακα Σοφοκλή, με αναπληρωτή του τον ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ του Παύλου, Συνταξιούχο ΟΤΕ, σε αντικατάσταση του Κονιδάρη Νικολάου.
  2. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Πάνου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ορίζεται ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Φερεντίνου Θωμά, με αναπληρωτή του τον ΧΑΛΙΚΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του Σπυρίδωνα, Δημοτικό Σύμβουλο – Λογιστή, σε αντικατάσταση του Σικιώτη Ιωάννη.Όπως είναι γνωστό, το νέο Δ.Σ. θα συμπληρωθεί με τον εκπρόσωπο των γιατρών και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, οι οποίοι θα προκύψουν από τις σχετικές εκλογές που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ενώ αναμένεται βεβαίως κι ο διορισμός του νέου Διοικητή.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ενώ η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί και αναρτηθεί στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» απ΄ τις 10 Δεκεμβρίου 2015, από πλευράς Νοσοκομείου δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε.

Πηγή: fortsalefkada.gr

Προηγούμενο άρθροΕπισκέψεις Γυμνασίου & Λ.Τ. Μεγανησίου στα πλαίσια περιβαλλοντικού προγράμματος
Επόμενο άρθροΟι Εγκρεμνοί στις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας σύμφωνα με την Telegraph