Αρχική Top Stories Το Σάββατο το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Τσαλδάρη

Το Σάββατο το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Τσαλδάρη

0

Η Δόξα αγωνίζεται το Σάββατο 5 Μαΐου εντός έδρας κόντρα στον Α.Σ. Παπάγου. Με το παιχνίδι αυτό ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα κλείσει την αθλητική του καριέρα ως μπασκετμπολίστας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Η Δόξα Λευκάδας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για τον αγώνα του Σαββάτου. Ακολουθούν οι ανακοινώσεις αθλητή και ομάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Τσαλδάρη για την προσφορά του και το ήθος του στο Ελληνικό μπάσκετ και στην ομάδα μας, στην οποία ήταν αρχηγός και τη συνόδεψε στις πιο ένδοξες σελίδες της δικής της ιστορίας. Το Σάββατο ο Δημήτρης θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση σαν αθλητής και σας καλούμε όλους να τον τιμήσουμε για την σπουδαία του καριέρα και να τον “αποχαιρετήσουμε” με το πιο δυνατό μας χειροκρότημα.

Δημήτρη σου ευχόμαστε τα καλύτερα απο εδώ και στο εξής και να συνεχίσεις να υπηρετείς τον ελληνικό αθλητισμό με το δικό σου ήθος και τη δική σου προσέγγιση.

ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

Το ραντεβού με τη μοίρα, που πάντα φαινόταν τόσο μακριά, έφτασε. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι το τελευταίο μου σαν αθλητής. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, έμαθα και κέρδισα πολλά, έκανα φιλίες, έχτισα χαρακτήρα και ηθικές αξίες. Έμαθα να διαχειρίζομαι καταστάσεις, νίκες, επιτυχίες αλλά και αποτυχίες που πάντα με έκαναν σκληρότερο και σοφότερο.

Μπορώ σήμερα, να κοιτάξω τον εαυτό μου στο καθρέπτη και να του πω οτι τήρησα στο έπακρο την υπόσχεση που είχα δώσει, όταν ξεκινούσαν όλα. Να προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να γίνω ο καλύτερος που θα μπορούσα να γίνω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες, προπονητές και διοικήσεις, σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα.

Τον επι χρόνια εκπρόσωπο μου για την συνεργασία που είχαμε.

Πάνω απο όλα, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που με ενθάρρυνε και μου έδειξε το δρόμο.

Η επόμενη μέρα θα με βρεί κοντά στο παιχνίδι του μπάσκετ και πάντα με την ίδια προσέγγιση. Ταπεινός αλλα με τον εγωισμό του νικητή.

Μετά τίμης,

Δημήτρης Τσαλδάρης

Προηγούμενο άρθροΗ όμορφη πρωτομαγιάτικη γιορτή στην Ι.Μ. Κόκκινης Εκκλησιάς
Επόμενο άρθροΒίντεο και φωτογραφίες του Θαν. Κατωπόδη από την Πρωτομαγιά στην Ι.Μ. Κόκκινης Εκκλησιάς