Αρχική Ειδήσεις Το θέμα συγχώνευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το θέμα συγχώνευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο

0

dimotiko-symvoulio

Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συγχώνευση των Νοσοκομείων Λευκάδας, Πρέβεζας κλήθηκε να σχολιάσει στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Κώστας Δρακονταειδής.
Ο ίδιος επανέλαβε την πάγια θέση του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι τόσο η ενίσχυση του Νοσοκομείου, όσο και των Κέντρων Υγείας.

Στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Χρήστος Βεργίνης μετέφερε πληροφορίες και σενάρια που είναι στα συρτάρια του Υπουργείου Υγείας που μιλάνε για συνένωση παράκτιας ζώνης από τον Αστακό, Βόνιτσα, Λευκάδα, Πρέβεζα καθώς και σχέδιο συγχωνεύσεων που το εισηγήθηκαν Βουλευτές της Τομεαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι πληροφορίες του είναι διασταυρωμένες καθώς έγινε εισήγηση και ομόφωνη απόφαση από το ΔΣ του Νοσοκομείου Πρέβεζας, λέγοντας ότι λειτουργούν ως λαγοί.

Ο κύριος Βεργίνης αναφέρθηκε στο δύσκολο καλοκαίρι του Γενικού Νοσοκομείουν Λευκάδας και την υπολειτουργία του καθώς το καλοκαίρι βγήκε με ένα Παθολόγο, ενώ το επόμενο διάστημα δημιουργούνται προβλήματα τόσο στην Καρδιολογική όσο και Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια.

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Λευκάδας αρνήθηκε να μπει στην λογική των σεναρίων ενώ με έμφαση τόνισε ότι δεν δέχεται υπονοούμενα ακόμα και από την ίδια του την μάνα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο ίδιος επανέλαβε την πάγια θέση του Δήμου και ζήτησε να είναι όλοι περισσότερο προσεκτικοί, ιδιαίτερα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές με τον καθένα να μπορεί να εκλάβει ότι ειπωθεί ως προεκλογική σκοπιμότητα.

Ο ίδιος ζήτησε να μπει μια τελεία στο θέμα και να επανέλθουν μετά και να διεκδικήσουν εάν επιχειρηθεί το οποιοδήποτε σενάριο από οποιοδήποτε κόμμα.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΟι υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΗ Ελένη Λογοθέτη υποψήφια βουλευτής του ΕΠΑΜ στην Λευκάδα