Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τον Πρωτέα Βούλας υποδέχεται η Νίκη την Κυριακή

Τον Πρωτέα Βούλας υποδέχεται η Νίκη την Κυριακή

0

Στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών η Νίκη Λευκάδας υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας στις 2:00 μ.μ. την Κυριακή 2 Απριλίου.

Η Γυναικεία Ομάδα μας αντιμετωπίζει ξανά τον Πρωτέα, μια εβδομάδα μετά τη νίκη της στον μικρό τελικό του Κυπέλλου με σκορ 71-45. Στον πρώτο γύρο της Α1 ο Πρωτέας είχε επικρατήσει στις λεπτομέρειες στην Βούλα με σκορ 71-67.

Επισημαίνεται ότι στον πάγκο του Πρωτέα βρίσκονται δύο προπονητές από το Μεγανήσι, ο Αλέκος Δάγλας και ο Βησσαρίων Κονιδάρης.

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Νίκος Δουβίτσας δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στην ομάδα της Βούλας τα εξής: «Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα με έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Πρωτέα. Εμεις, όπως όλα δείχνουν αποφεύγουμε τα play-out και παράλληλα είναι αρκετά δύσκολο να μπούμε στην τετράδα. Όμως το κίνητρο υπάρχει! Θέλουμε να κατακτήσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να καταφέρουμε να τερματίσουμε πάνω από την πέρσινη έκτη θέση στην Α1»

*** Nωρίτερα από τον αγώνα των Γυναικών μας, την Κυριακή στις 11:00, αγωνίζονται στο Κλειστό Γυμναστήριο τα κοριτσάκια του ΜΙΝΙ 2003 κόντρα στην Δόξα Πύρρου με στόχο να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο τουρνουά της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Προηγούμενο άρθροΠασχαλινό πρόγραμμα του Κέντρου Νεότητας στο Νυδρί
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Εργασίας αντιπροσωπείας του ΕΔΜΝ με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Ν. Σαντορινιό