Αρχική Lefkada's Secrets Δείτε τι τατουάζ έκανε ο Cosimo από την Ιταλία που είναι ερωτευμένος...

Δείτε τι τατουάζ έκανε ο Cosimo από την Ιταλία που είναι ερωτευμένος με την Λευκάδα!

Ο Cosimo Damiano Dingeo από την Ιταλία, επισκέφτηκε πρώτη φορά την Λευκάδα το 1992 και όπως μας περιγράφει, από τότε την ερωτεύτηκε σφόδρα!

Έχει επισκεφτεί αρκετά νησιά και περιοχές της Ελλάδας, αλλά κάθε χρόνο επιστρέφει στην Λευκάδα, αφού όπως δηλώνει, το νησί μας είναι ξεχωριστό και διαφέρει από όλα τα άλλα!

Ο Cosimo γεννήθηκε στην πόλη Ruvo di Puglia και έχει ζήσει σε διάφορες πόλεις τις Ιταλίας ανάμεσα τους και η Βενετία. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Λυγιρία (Liguria) και εργάζεται σε ένα σχολείο.

Σπούδασε ξένες γλώσσες και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τις τέχνες και ιδιαίτερα με την ποίηση και την ζωγραφική.

Πριν από έναν χρόνο κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Dissolute dissolvenze«,το οποίο ήταν η πρώτη του ποιητική συλλογή στην οποία έχει συμπεριλάβει και 2 ποιήματα που αφορούν στο νησί μας και ένα για το Ιόνιο πέλαγος.

Η αγάπη του για την Λευκάδα είναι τόση μεγάλη όμως που ήθελε να την έχει πάντα μαζί του ακόμα και όταν επιστρέφει από τις διακοπές του πίσω στην Ιταλία. Για αυτό και στο σπίτι του έχει δεκάδες φωτογραφίες που ο ίδιος τραβάει κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Λευκάδα.

Φέτος όμως αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα!

Πριν λίγες ημέρες ο Cosimo επισκέφτηκε ένα στούντιο δερματοστιξίας και ζήτησε να του κάνουν ένα υπέροχο τατουάζ στην γάμπα του με τον χάρτη της Λευκάδας και τις λέξεις! Λευκάδα αγάπη μου!

Όπως μας είπε ο Cosimo, αγαπάει την Λευκάδα τόσο πολύ που θα μπορούσε να γίνει εκπρόσωπος του νησιού μας!

Ακολουθήστε τον Cosimo στο Instagram [εδώ]