Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Ο Αντιδήμαρχος Τάσος Γαζής στην τουριστική έκθεση του Μιλάνου

Ο Αντιδήμαρχος Τάσος Γαζής στην τουριστική έκθεση του Μιλάνου

0

Εικόνα 006 copy

Ενημέρωση από το Τμήμα Τουρισμού Δήμου Λευκάδας.

Λευκάδα 20/2/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Αναστάσιος Γαζής συμμετείχε σε μια πολύ σημαντική για την τουριστική αγορά Έκθεση, την BORSA INTERNAZIONALE DI TOURISMO (BIT) η οποία πραγματοποιήθηκε από 14 έως 17 Φεβρουαρίου 2013 στο Μιλάνο.
Ο κ. Γαζής παρουσίασε το τουριστικό προϊόν της Λευκάδας μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και διαπίστωσε μεγάλο ενδιαφέρον από τουριστικούς πράκτορες για τη Λευκάδα. Επίσης πραγματοποίησε επαφές με παράγοντες του τουρισμού όπως τουριστικά γραφεία, τουριστικούς φορείς δήμων, αεροπορικές εταιρείες στους οποίους τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Λευκάδας σε όλες τις μορφές τουρισμού. Έδωσε δε συνέντευξη σε δυο τοπικά ιταλικά κανάλια (Aqua TV, ITALIA) και ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο δικτύου επαρχιακών εφημερίδων και περιοδικών.
Στην έκθεση παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Κέρκυρας, κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Ζακύνθου κα Όλγα Καψούρου, ο Πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Δωματίων Ζακλυνθου Α. Βυθούλκας και άλλοι τουριστικοί παράγοντες από τη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά.

Τμήμα Τουρισμού Δήμου Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΒιολογικά προϊόντα
Επόμενο άρθροΠαρελθόν από τον Τηλυκράτη ο προπονητής και δέκα ποδοσφαιριστές