Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην Philoxenia 14

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην Philoxenia 14

0

philoxenia14

Συμμετείχε στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης Philoxenia 2014 η Π.Ι.Ν. που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 13-16/11.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ

Κέρκυρα, 18 Νοεμβρίου 2014

Τηλ.: 26610-39606
Email:grafeio_typou@pin.gov.gr               

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών συμμετείχε (με δικό της περίπτερο) στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης Philoxenia 2014 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 13-16/11.

Παρότι η έκθεση αυτή είναι σε συνεχώς φθίνουσα πορεία, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας και επιχειρηματίες  πραγματοποίησαν επαφές με τουριστικά πρακτορεία της Βορείου Ελλάδος κι άλλων περιοχών, καθώς και με το κοινό της πόλης.

Έγιναν στο περίπτερο συναντήσεις με την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και με διάφορους συλλόγους των Ιονίων Νησιών που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη όπως η Κερκυραϊκή Ένωση Θεσ/νίκης «ο Άγιος Σπυρίδων», ο σύλλογος Κεφαλλήνων Θεσ/νίκης «ο Άγιος Γεράσιμος» καθώς κι ο σύλλογος «Φίλοι Φοιτήσαντες στο Οικοτροφείο Λάσσης Κεφαλονιάς».

Ο Αντιπεριφεριάρχης Τουριστικής Προβολής κος Σπ. Γαλιατσάτος, έδωσε συνεντεύξεις σε κανάλια της Βορείου Ελλάδος, όπως το “Eurochannel Θεσαλλονίκη” και “Tourist Press”.

Εκτός από τον κο Γαλιατσάτο, η ΠΙΝ εκπροσωπήθηκε από τους τμηματάρχες τουρισμού Λευκάδος και Κεφαλονιάς, κ.κ. Ζαμπέλη Σπύρο και Σταθάτο Παναγιώτη, αντίστοιχα.

Υπήρξε συμμετοχή επιχειρηματιών από τα Ιόνια Νησιά όπως ο κος Γιάννης Λουκήσας, εκπρόσωπος του Δήμου Ζακύνθου και τουριστικός πράκτορας, ο κος Τιμοθεάτος Γεράσιμος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κα Χριστίνα Τετράδη, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, οι εκπρόσωποι του Δήμου Παξών κ.κ. Λύχνος Γεώργιος και Γραμματικός Χρήστος, οι τουριστικοί πράκτορες της Κέρκυρας κ.κ. Βλασερός Κώστας και Καλούδης Βασίλειος, ο Γεν. Γραμματέας των ενοικιαζομένων δωματίων Λευκάδας κος Γαζής και αρκετοί άλλοι ξενοδόχοι.

Προηγούμενο άρθροΓια τον Προϋπολογισμό του Δήμου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΗ εξουσία ΣΥΡΙΖΑ – Γαλιατσάτου υποβαθμίζει και προσβάλλει το ΠΣΙΝ