Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Συμμετοχή της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων στην Philoxenia 2013

Συμμετοχή της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων στην Philoxenia 2013

0
https://www.mylefkada.gr/2013/November/philoxenia-2/philoxenia-pempti22.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2013/12/philoxenia-pempti22.jpg

Μεγάλη η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της ομοσπονδίας.

Η Ομοσπονδία μας έλαβε μέρος σαν εκθέτης στην Τουριστική έκθεση PHILOXENIA στην Θεσσαλονίκη στο διάστημα 21-24/11/2013 με δικό της περίπτερο.

Η Τουριστική Έκθεση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και το περιπτερό μας ήταν πολύ καλά οργανωμένο και όμορφα διακοσμημένο. Ο Γενικός Γραμματέας του Φορέα μας κ. Γαζής Διονύσιος πραγματοποίησε πολλαπλά ραντεβού με διεθνείς Tour Operatours που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Λευκάδα. Το περίπτερο υποστηρίχτηκε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Βουκελάτο και από μέλη του Δ.Σ. αυτής, αλλά και από Λευκαδίτες χορευτές που προσκαλέσαμε παρουσιάζοντας Παραδοσιακούς Λευκαδίτικους χορούς. Το περίπτερο μας βρίσκονταν δίπλα από το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων το οποίο υποστηρίχτηκε από τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μεγανησίου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας καθώς και από την ΟΣΕΕΔΔ Λευκάδας που επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και εργατικότητα.

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο ήταν πολύ μεγάλη. Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στο γεγονός της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης (4 ώρες) μετά την λειτουργία της Εγνατίας οδού.

Διενεμήθη διαφημιστικό έντυπο υλικό φυλλάδια, αφίσες (posters), χάρτες καθώς και DVD από την Λευκάδα και προσεφέρθηκαν παραδοσιακά προιόντα του τόπου μας κρασιά, λαδόπιιτα, σαλάμι αέρος, τα οποία μας προσέφεραν Λευκαδίτες επιχειρηματίες και τους ευχαριστούμε, και τα οποία οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν.

Οι Θεσσαλονικείς και γενικότερα οι Βορειοελλαδίτες καθώς και οι Βαλκάνιοι μετά από πολλά χρόνια επίμονης προβολής και διαφήμισης αγαπούν την Λευκάδα και την θεωρούν σαν έναν από τους καλύτερους και ιδανικότερους τουριστικούς προορισμούς για τις διακοπές τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Προηγούμενο άρθροΖήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Δημοτικό Κινηματογράφο!
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη άλλο ένα άτομο για το ναυάγιο στην Πάλαιρο