Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Οι Επαγγελματίες της Νικιάνας στην Philoxenia

Οι Επαγγελματίες της Νικιάνας στην Philoxenia

0
philoxenia2

philoxenia2

Επίσκεψη στην 28η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXΕNIA.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου η εκδρομή – επίσκεψη στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXΕNIA που διοργάνωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας.

Περίπου 30 εκδρομείς, κυρίως από την Νικιάνα, αλλά και άλλες περιοχές του νησιού, έφτασαν στην Θεσσαλονίκη περίπου στις 11 το πρωί και μπήκαν στον χώρο της έκθεσης με προσκλήσεις που προμηθεύτηκαν από την Ομοσπονδια Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων του νομού Λευκάδας.

Οι επαγγελματίες περιηγήθηκαν στα περίπτερα της έκθεσης αποκομίζοντας χρήσιμες πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον τουρισμό ενώ έκαναν και επαφές με επαγγελματίες του χώρου. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που οι εκδρομείς επισκέφτηκαν το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο οποίο συστεγαζόταν και το περίπτερο της Λευκάδας. Εκεί συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας καθώς και με τον προϊστάμενο του Γραφείου Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας κ. Σπύρο Ζαμπέλη.

Η επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη αποτέλεσε αφορμή για θετικά σχόλια για την σημαντική δράση του Συλλόγου Επαγγελματιών Νικιάνας, του οποίου η σύσταση ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το ένα έτος.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1
Προηγούμενο άρθροΠοδηλατάδα σήμερα το μεσημέρι στη Βόνιτσα
Επόμενο άρθρο8η Αγωνιστική Β΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας