Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια για την Επτανησιακή Διατροφή

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια για την Επτανησιακή Διατροφή

0

Παρουσίαση μενού - Ιανός - Λευκάδα

Ενημέρωση από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

30 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια για την Επτανησιακή Διατροφή

Ο τρίτος κύκλος των Σεμιναρίων για την Επτανησιακή Διατροφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με αυξημένη συμμετοχή επαγγελματιών από τον χώρο της εστίασης. Η διαδικασία αξιολόγησης για την απόδοση του Σήματος Παραδοσιακής Κουζίνας στα εστιατόρια που πληρούν τις προϋποθέσεις έχει ξεκινήσει και, μόλις ολοκληρωθεί, θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες της απονομής του.

Στα σεμινάρια του τρίτου κύκλου, που διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, συμπεριλαμβανόταν και πρακτική άσκηση για τους συμμετέχοντες, υπό την εποπτεία των προσκεκλημένων σεφ.

Υπόδειγμα μενού - Μαλάνος - Ζάκυνθος

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να επισημάνουμε τη συμβολή των εστιατορίων που παραχώρησαν ευγενικά τις εγκαταστάσεις τους και πρόσφεραν απαραίτητα υλικά για την πρακτική άσκηση, συμβάλλοντας έτσι στην άψογη και επιτυχημένη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι των σεμιναρίων για την Επτανησιακή ευχαριστούν ιδιαιτέρως:

• Στην Κεφαλονιά, το εστιατόριο του πολυχώρου Mythos + Estiasis στα Τραυλιάτα (τηλ. 26710-22663, https://el-gr.facebook.com/mythos.estiasis).
• Στη Ζάκυνθο, το εστιατόριο Μαλάνος (Αγ. Αθανασίου 27, Ζάκυνθος, τηλ. 26950-45936, www.malanos.gr).
• Στη Λευκάδα, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Ιανός (Μαρίνα Λευκάδας, τηλ. 26450-22217, 26450-22317, www.ianoshotel.gr).

Πρακτική εξάσκηση - Κεφαλονιά Mythos-Estiasis

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Προηγούμενο άρθροΟ Τom Charlton στην Αίγυπτο στον 4ο γύρο παγκοσμίου πρωταθλήματος Kitesurf
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο της ΑΝΑΣΑ Λευκάδας