Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Τέλος η υποχρεωτική πληρωμή σε ΑΕΠΙ-GEA-ΔΙΟΝΥΣΟΣ για τα δωμάτια των ξενοδοχείων

Τέλος η υποχρεωτική πληρωμή σε ΑΕΠΙ-GEA-ΔΙΟΝΥΣΟΣ για τα δωμάτια των ξενοδοχείων

0
music-score

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι με απόφαση του Εμπορικού Πρωτοδικείου της Βιέννης-Αυστρία μπαίνει τέλος στην είσπραξη και την προστασία ραδιοτηλεοπτικών, πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων για τις τηλεοράσεις στα δωμάτια ξενοδοχείων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ισχύει το ίδιο για τους χώρους εστίασης π.χ. μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, εξωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων.

Με τη σημαντική αυτή απόφαση δρομολογούνται πολύ σοβαρές εξελίξεις στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Τα Επιμελητήρια έχουν συνάψει συμφωνία με την «Αυτοδιαχείριση» και επειδή οι εξελίξεις συνεχώς μας δικαιώνουν, καλούμε τα μέλη μας να ενταχθούν στην προνομιακή και μοναδική νόμιμη λύση. Σας ενημερώνουμε ότι η «Αυτοδιαχείριση» σε σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα θα εκπροσωπεί το σύνολο του παγκόσμιου ρεπερτορίου και το 90% του ελληνικού. Οι τιμές μετά τη συμφωνία είναι εντελώς προνομιακές και οι συμβαλλόμενες επιχειρήσεις με ελάχιστο κόστος έχουν νόμιμη άδεια χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων.

Ο φορέας καλεί και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του Νομού Λευκάδας για γίνουν μέλη της «Αυτοδιαχείρισης» πληρώνοντας την τρέχουσα εισφορά, προκειμένου με ελάχιστες προνομιακές τιμές να διαθέτουν το ρεπερτόριο της Αυτοδιαχείρισης.

Για κάθε νέα πληροφορία θα εκδώσουμε άμεσα νέα ενημέρωση.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία της Μαντολινάτας του Ορφέα σε έργα του Διονύση Γράψα
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η η ασφαλτόστρωση της παράκαμψης στη θέση “Νταμάρι” Απόλπαινας