Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονικής – Κλειστό το περίπτερο της ΠΙΝ

Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονικής – Κλειστό το περίπτερο της ΠΙΝ

0
stefanos-manolitsis

stefanos-manolitsis

Μοναδικός εκπρόσωπος της Λευκάδας ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το πρώτο “Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης” που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσ/νικης στο λιμάνι της πόλης. Το ενδιαφέρον του κοινού έδειξε να είναι αυξημένο καθώς δεκάδες κάτοικοι της πρωτεύουσας του βορρά επισκέφτηκαν την τουριστική έκθεση αψηφώντας ακόμα και το ψιλόβροχο που έπεφτε κατά διαστήματα.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας, ο οποίος είχε εξασφαλίσει από καιρό δικό του χώρο στην έκθεση, έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε δραστηριότητες τέτοιου τύπου κερδίζοντας τις εντυπώσεις γι’ αυτή του την πράξη. Στο stand του ΣΕΠΠΝ οι επισκέπτες εφοδιάστηκαν με τον πρόσφατα τυπωμένο καλαίσθητο τουριστικό και επαγγελματικό χάρτη της περιοχής ενώ πήραν αναλυτικές πληροφορίες για την Νικιάνα αλλά και γενικά για το νησί της Λευκάδας, από τον εκπρόσωπο και μέλους του ΔΣ του συλλόγου Στέφανο Μανωλίτση.

Μελανό στοιχείο της έκθεσης ήταν το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το οποίο βρίσκεται ίσως στο καλύτερο σημείο της έκθεσης, αφού είναι τοποθετημένο στο κέντρο, το οποίο κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης και ενώ τα υπόλοιπα περίπτερα βρίσκονταν σε λειτουργία αυτό παρέμεινε κλειστό και σκοτεινό, αποκλείοντας έτσι το πολυπληθές κοινό της έκθεσης από την προμήθεια ενημερωτικού υλικού για τα Επτάνησα και φυσικά και για την Λευκάδα.

Εμείς επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Στέφανο Μανωλίτση, ο οποίος μας μετέφερε τα πολύ θετικά μηνύματα που έλαβε από τους βορειοελλαδίτες, για τους οποίους η Λευκάδα φαίνεται να είναι ανάμεσα στις πρώτες τους επιλογές για τις φετινές διακοπές.

Τέλος να υπενθυμίσουμε επί της ευκαιρίας την αυριανή Ημερίδα Τουρισμού με θέμα “Τουρισμός και Ανάπτυξη, Νέες τάσεις και προοπτικές” που διοργανώνει ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας στο Διοικητήριο της Λευκάδας, στην οποία έχουν κληθεί και θα ομιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές. Η ώρα έναρξης της ημερίδας είναι στις 10:00 το πρωί ενώ αναλυτικές πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε [εδώ].

Ακολουθεί η τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Στέφανο Μανωλίτση καθώς και φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Τουρισμού.

{mp3}stefanos-manolitsis-17-5-13{/mp3}

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΚατεδάφιση παραδοσιακού κτίσματος στην Βασιλική
Επόμενο άρθροΣυσκέψεις υπό τον Υπ. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην Κέρκυρα