Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Ανέτοιμη η Βασιλική να υποδεχθεί τους τουρίστες

Ανέτοιμη η Βασιλική να υποδεχθεί τους τουρίστες

2
2014-05-08 05.32.42

2014-05-08 05.32.42

Άρθρο του υπ. δημοτικού συμβούλου Σπύρου Μικρώνη

Μετά λύπης μου, σήμερα λάβαμε τις παρακάτω φωτογραφίες από τους πρώτους Ολλανδούς τουριστες που επισκεφτηκαν φέτος το Νησί μας. Οι εν λόγω πελάτες επισκέφθηκαν την προφανώς ανέτοιμη, Βασιλική. Αυτή είναι δυστυχώς η εικόνα που δίνουμε στους πελάτες που αναζητούμε ώστε να πετύχουμε Τουριστική και Οικονομική ανάπτυξη !

Η Δημοτική Αρχή που επιθυμούμε και αξίζουμε δεν επιτρέπετε να αφήνει τη μοναδική μας δυνατή βιομηχανία, τον Τουρισμό στην τύχη της. Είναι υποχρέωσή μας να επιλέξουμε εκπροσώπους στον Δήμο Λευκάδας, ικανούς να προετοιμάζουν το νησί μας εν όψην της καλοκαιρινής περιόδου, και ας βρέχει τον Απρίλιο μερικές ημέρες!

Δυστυχώς αυτά παραμένουν τα αληθινά προβλήματα του τόπου μας.

Προσωπικά το μόνο που μπορώ να πράξω σήμερα, είναι να δεσμευτώ δημόσια ότι σε περίπτωση που τύχω της επιλογής των συμπολιτών μου, θα πράξω ότι είναι στις δυνάμεις μου να μην υπάρξω ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος Λευκαδίτης ή Λευκαδίτισσα αποδέκτης παρόμοιων φωτογραφίων.

Σπύρος Μικρώνης του Παναγιώτη (τουριστικός πράκτορας)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Λευκάδας με τον συνδυασμο “Ανοίγουμε Πανία” υποψ. Δημάρχου Σπ. Μαργέλη

Προηγούμενο άρθροΠερί εκλογών και αποτελεσμάτων
Επόμενο άρθροΙερά παράκληση υπέρ των νέων που διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις