Αρχική Top Stories Τριήμερο Αγίου Πνεύματος – Λευκάδα, ο ιδανικός προορισμός

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος – Λευκάδα, ο ιδανικός προορισμός

0

Τα τριήμερα αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες για εξορμήσεις. Όπως αυτό που μας έρχεται, του Αγίου Πνεύματος, που μιας και έχουμε ήδη μπει σε καλοκαιρινό mood θα αποτελέσει για κάποιους από μας την πρώτη μας επαφή για φέτος με το απέραντο υγρό στοιχείο.

Το Athens magazine προτείνει πέντε ιδανικούς προορισμούς για το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο και ανάμεσά τους φυσικά είναι και η Λευκάδα – οι υπόλοιποι τέσσερις είναι το Ναύπλιο, η Ναύπακτος, (οι θαλασσινοί), το Πήλιο (που συνδυάζει βουνό και θάλασσα) τα Τρίκαλα Κορινθίας (για όσους προτιμούν μόνο βουνό).

Για τη Λευκάδα το άρθρο αναφέρει:

“Η Λευκάδα έχει ίσως τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, ένα μοναδικό νησί σε ομορφιά που συνδυάζει διασκέδαση και ατελείωτες ώρες χαλάρωσης ανάλογα με τις επιλογές σας! Η Λευκάδα αποτελεί έναν αξιοζήλευτο προορισμό και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Σε διάφορα σημεία του νησιού υπάρχουν παραλίες που ενδείκνυνται για τέτοιες περιστάσεις. Στην παραλία του Αη Γιάννη, με την τεράστια αμμουδιά της, μπορεί κανείς να έρθει σε πρώτη επαφή με το άθλημα του kitesurfing και να μάθει τα μυστικά του!”

Και το go Lefkas συμπληρώνει:

Φυσικά η Λευκάδα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό όχι μόνο για τις υπέροχες παραλίες της, αλλά και για την εκπληκτικής ομορφιάς ενδοχώρα της, την ηρεμία και χαλάρωση που προσφέρουν τα ορεινά χωριά της, για τις μοναδικές βόλτες στα στενά δρομάκια της χώρας της.
Και φυσικά η Λευκάδα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό όχι μόνο για τα τριήμερα, αλλά για κάθε εποχή, για κάθε μέρα!

Προηγούμενο άρθροΗ θέση της Περιφέρειας για την αξιοποίηση του μύθου του Οδυσσέα
Επόμενο άρθροΤουρισμός που δεν πληγώνει – Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) και το Διεθνές Έτος Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης (2017)